Høres bekreftet jobb i Sydney før avreise fra Norge ut som noe for deg?

OBS! Det er kun 2 plasser igjen til 2. intervjurunde så her gjelder det å være kjapp (oppdatert 07.11.2014)!

Akkurat nå har du muligheten til å få bekreftet jobb i Sydney allerede før avreisen fra Norge.

Vi i GoXplore har fått til et enestående tilbud i en begrenset periode. Vi skal fylle et visst antall bra og kule servicestillinger i Luna Park, Sydneys svar på Tusenfryd. Luna Park ligger i den nordlige delen av Sydney og rett ved den flotte Harbour Brigde med fantastisk utsikt over byen. «Just for fun» er et velkjent begrep i parken, her har alle det gøy, både besøkende og ansatt.

Luna Park3

NÅR? Stillingene skal fylles å i november og intervju skjer over Skype. Avreisen er kun uker senere sånn at du er på plass i Sydney – klar for en opplevelse uten like – når jobben starter 5 desember.

HVEM? Dette er for deg som er utadvendt, har en fin og glad personlighet og innstilling. Du må også være god i engelsk og gjerne ha noe erfaring innen serviceyrket.

HVORDAN? Først må du melde din interesse til oss i GoXplore. Vi trenger en engelsk CV med bilde på fra deg. Denne sender vi videre til Work & Travel Company som kontakter deg for 1. intervjurunde. Kommer du gjennom denne skal du på 2. intervjurunde direkte med Luna Park. Disse velger ut de 5 heldige som får stillinger.

Luna Park1

JOBBEN? Ride Attendant, Food and Beverage Attendant and Guest Relations Attendant
PERIODE? 5. desember 2014 til 1. februar 2015
ARBEIDSTID? Min 20 timer/uke – max 38 timer/uke (eventuelt jobb i helgene)
LØNN? AUD21/time (ca 120kr/time)

Vi kommer til å hjelpe deg med alt det praktiske i forbindelse med jobben, blant annet flybilletter, arbeidsvisum, overnatting, bankkonto og -kort, skattenummer og et RSA kurs (Responsible Serving of Alcohol).

Alt dette for den nette prisen av 20 400,-

Har du ingenting som hindrer deg, og du kjenner du ikke kommer til å savne slaps og kulde denne vinteren, er kanskje dette noe for deg. Du vet vel at det er sommer i Sydney i denne perioden og at nyttårsaften i Sydney regnes som en av verdens beste fester?

Luna Park2

OBS! Legg merke til at dette krever at du melder deg på vårt Work & Travel Australia program.

Les gjerne mer om programmet her.
Les mer om Luna Park her.

Dersom du ikke får jobb i denne omgangen er det fremdeles mulighet for å få jobbe i Luna Park denne sesongen. Work & Travel Company kommer også til å holde en rekrutteringsdag for Luna Park senere i år.

Ta kontakt med Siril om dette er noe for deg.

Dare to GoXplore!

Dette ble lagt ut mandag 27 oktober 2014 kl 11:16

Ring eller send SMS

Hjem » Nyheter » Høres bekreftet jobb i Sydney før avreise fra Norge ut som noe for deg?

June I bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!