2014, for et år!!

2014 har vært et utrolig reiseår! Vi har sendt utrolig mange flotte deltakere rundt omkring i verden og fått fantastiske tilbakemeldinger. Noen av disse har vi samlet for å gi deg et innblikk i hvordan 2014 har vært for GoXplore og våre deltakere! Vi gleder oss allerede til 2015 og alle de spennende reisene dere har i vente!


Emilie (22) – Tatt spanskkurs og jobbet som frivillig i Ecuador: «Galapagos har blant annet masse sjøløver som ligger rundt overalt langs sjøkanten. Førsteinntrykket er selvfølgelig «MEGAKULT!». Men så slår varmen deg og du ønsker å ligge på stranden å slappe av og jobbe med brunfargen. Det er ikke like lett. Før du vet ordet av det kommer det en feit sjøløve humpende mot deg fordi din vei er den eneste mot en annen sjøløve som han har bestemt seg for å sloss litt med. Men jeg skal absolutt ikke klage. De er noen kule, late dyr. Vi ble venner til slutt».

Bente (27) – Frivillig på Noah's Ark i Namibia: «Det var slik en fantastisk opplevelse, at det nesten ikke kjennes mulig at jeg har opplevd alt jeg har opplevd. Det å våkne til løvebrøl hver morgen, la en gepard drikke vann av hånden din og følelsen når bavianungen sovner i fanget ditt, det er helt utrolig!».

Catrine (24) – Work & Travel Australia: «Når jeg forestilte meg turen til Australia inneholdt den overraskende nok ikke meg selv helt alene i en leilighet langt ute i bushen, uten internett og dekning på mobilen. Men det skjedde, og jeg må si jeg virkelig har fått fundert på livet og dets store spørsmål. Dette gjaldt riktignok kun fire dager, før jeg fikk kjøpt meg simkort med Telstra-dekning som fungerer stort sett over hele Australia. Det er lenge siden jeg har opplevd å være så kuttet av fra verden. Det var fantastisk! (Og litt kjedelig).».

Petra (21) – Frivillig på Buntle i Sør-Afrika: «Blant de mange opplevelsene på gården er det vanskelig å velge en favoritt. Kanskje det å hoppe i bassenget mens løvene løp rundt meg! Eller fallskjermhopping over Rooiberg! Kanskje safari i Marakele National Park hvor jeg stod halvannen meter fra to svære neshorn. Det jeg vil frem til er; Det er et magisk sted å være og jeg unner ingen å gå glipp av et slikt opphold i løpet av livet!!».

Mona og Christian (38) – Teach & Travel i Vietnam: "Siden vi ankom Vietnam har vi opplevd hjemmelengsel, frustrasjon og fått litt av et kultursjokk. Dette er fortid nå og nå nyter vi virkelig dagene her! Vi lærer noe nytt hver dag:) Alle burde gjøre noe som er utenfor ens komfortsone… Minst en gang i livet!».

Lisa (20) - Frivillig på Pretoria Lion Park i Sør-Afrika: "If I am going to write a few sentences about my lion project in Pretoria Lion Park, I first want to say that every second, every day I enjoyed.A beautiful area and beautiful people from all over the world! I had never traveled alone before, and I was pretty scared to go to the other side of the planet. There was absolutely no reason to be scared at all, thanks to Awesome Travel. When I arrived Tambo Airport, they were there and took care of me. With Awesome travel I met the other volunteers and got to know a lot about South‐Africa's history before we went to our projects. The next few weeks were incredible at Pretoria Lion Park. Even though we worked 7 to 8 hours a day we were absolutely in love with the things we did - including the «dirty work".

Iselin (19) - Frivillig på Surf & Adventure i Sør-Afrika: "Den reisen jeg har hatt har vært noe av det beste jeg har opplevd. Alt det den har gitt meg kan ikke måles med noe, og hver kveld jeg legger meg under dyna går tankene mine både til ungene som var på prosjektet og "my African family" som består av både de frivillige og lederne jeg bodde sammen med under oppholdet mitt. Det vennskapet jeg fikk til disse personene kan ikke beskrives, og vi har allerede hatt en reunion i Amsterdam for noen uker siden. Det planlegges allerede en ny tur til Cape Town med GoXplore som reiseorganisasjon, for det nektes at jeg aldri skal få se alle de herlige ungene jeg jobbet med igjen. Vi snakkes snart Sør-Afrika!".

Fredrik (21) – Frivillig i Kambodsja: «På den første dagen min dro Khmer-læreren en ganske uventet ad-hoc løsning. Jeg hadde akkurat introdusert meg for klassen min, fortalt litt om Norge, og så ber han meg plutselig om å ta over fordi han måtte løpe et ærend. Jaja, da stod jeg der med 20 elever foran meg og en bok i hånda. Selv om slike ting virker skummelt er det dette som er essensen av det å være frivillig: man må kunne tilpasse seg».

Victoria (20) – Frivillig i Argentina: «Her i Buenos Aires jobber jeg med utviklingshemmede ungdom og med barn fra voldelige eller veldig fattige familier. Det er utrolig givende, tøft og interessant. Mens vi i Norge er opptatt av forfengelighet, utseende og materielle goder er fokuset her helt annerledes, og det avbrekket er så deilig! Å jobbe på prosjektene har gjort meg mer takknemlig. Takknemlig for kroppen min som fungerer som den skal, og takknemlig for familien min. Jeg er heldig som har den familien jeg har, og jeg har aldri gjennom oppveksten min manglet noe som helst. Gratitude turns what we have into enough!».

Vil du lese reisebrev og blogger der sitatene er hentet fra? Finn reisebrev fra din drømmedestinasjon her!

Eventyret begynner her!


Dette ble lagt ut mandag 01 desember 2014 kl 15:51

Ring eller send SMS

Hjem » Nyheter » 2014 » for et år!!

Celina D bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!