Gisselsituasjonen i Sydney

I dag har vi kunnet følge med på en gisselsituasjon i Sydney, Australia. For de som oppholder seg i Sydney anbefaler vi å være litt ekstra på vakt, men å ellers å gjøre som vanlig. Følg med på nyhetene og selvfølgelig følg evt anvisninger fra politiet. For å følge med litt ekstra kan vi anbefale nettsiden til politiet i New South Wales.

Vi har vært i kontakt med mange av våre deltakere som er i området og alle har det bra. Vi har bedt alle vi har pratet med om å kontakte de hjemme for å si fra om at alt er i orden.

Som en av deltakerne svarte: "Ting er helt greit, og folk har gått i gatene rundt der i hele dag. Alt av butikker er stengt, inkludert hele Westfield - som er veldig rart og se. Men fullt forståelig. Alle har mye respekt for politiet her nede og jobben de gjør, som jeg syntes er herlig og se for et så stort land som Australia. Når man samtidig kan se hva som skjer i USA atm. Tror det hele virker mer dramatisk for alle som ikke er i nærheten av situasjonen enn oss her. Eneste alle tenker på er bare at dette løses fredelig og at alle kommer seg ut i godt behold. "

Selvfølgelig krysser vi fingrene for at dette løses på en fredelig måte.

Dette ble lagt ut mandag 15 desember 2014 kl 15:51

Ring eller send SMS

Hjem » Nyheter » Gisselsituasjonen i Sydney

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!