Sydney Insane - Spar 2500,-

Tilbud på Work & Travel Australia i mai og juni!

Har du planer om å reise til Australia i nær fremtid? Vi kan nå tilby deg vår beste pris til Australia noensinne! For bare 16 400,- (normal pris 18 900,-) får du hele vår Sydney Xpress pakke med en ett-års flybillett (tur-retur), fire netter på et hostell, bankkonto, skattekort, jobbplassering og alt annet du trenger i forbindelse med ditt eventyr.

For å gjøre det enda litt mer attraktivt legger vi også til et stopp i Hong Kong uten ekstra kostnader dersom du ønsker å utforske byen på veien hjem. Ønsker du å benytte dette fantastiske tilbudet må du ha avreise i løpet av mai eller juni 2015, og du kan selvfølgelig velge hvilken dato du ønsker å reise selv (avhengig av tilgjengelighet), eller du kan velge en av vår gruppeavganger 5. eller 19 mai eller 2., 9., 16. eller 23. juni. Husk at det er begrenset antall plasser og «først til mølla» gjelder.

Vær rask for å få dette røverkjøpet og dermed få sjansen til å reise "down under" for en veldig god pris!

Det å jobbe og reise i Australia vil gi deg kunnskap og erfaring som du bare kan drømme om å få på noen annen måte. Opplev alt som Australia har å tilby med strender, surfing, dykking, fallskjermhopping og mye mer, mens du arbeider underveis. Vi i GoXplore har størst erfaring i Skandinavia med å hjelpe unge mennesker reise på denne måten til Australia. Vi hjelper deg med alt det kjedelige, slik som flyreise, skattenummer, bankkonto, osv. I tillegg har vi også et jobbformidlingsbyrå i Australia som hjelper deg med å få verdigfulle jobbkontakter. Alt slik at du kan fokusere på å ha en virkelig god opplevelse!

Benytt sjansen til å spare 2500,- på reisen som du heller kan bruke på å lære å surfe, ta dykkerlappen eller noe annet moro.

Vi slenger også med et gratis Nomads MAD Card/medlemskap (RRP $ 19 AUD) for alle ankomster i mai og juni som en del av Sydney Insane. Medlemskapet gir i fantastiske gode tilbud (5% rabatt for de mest populære hostellene) på Nomads Hostel netter over hele Australia ved bestilling online ved hjelp av ditt medlemskap, pluss det gir rabatter fra Nomads Travel Desk (inne på hostellene). Som om ikke det var nok inneholder dette medlemskapet også en guide bok med over $ 1900 verdt av rabatter i OZ og NZ (drinker, måltid avtaler etc etc).

BESTILLING
For å bestille turen, er det enklest å klikke her. Du må også huske å skrive "Sydney Insane" i boksen «Noe annet?» i skjemaet. Er du usikker eller har du spørsmål kan du sende mail til Siril eller ringe 2235 8020.

Dette ble lagt ut tirsdag 24 mars 2015 kl 11:44

Ring eller send SMS

Hjem » Nyheter » Sydney Insane - Spar 2500 » -

Mari Andrea D bestilte Frivillig Bali. Noe for deg?!