Essential Sydney

Få med deg aktiviteter og severdigheter i Sydney som du bare ikke kan gå glipp av. Oppgrader programmet med en uke i Sydney der du vil bli guidet rundt og få en fullpakket uke med moro som du aldri vil glemme.

Essential Sydney

Essential Sydney er en oppgradering av det vanlige Work & Travel programmet og arrangeres flere ganger i løpet av året. Denne uken inneholder mye moro inkludert en del opplevelser og severdigheter du må få med deg mens du er i Sydney. Du vil sammen med en gruppe bli guidet rundt i byen og får en fullpakket uke sammen med nye venner! Les videre for å få en kort oppsummering av hva du kan forvente i løpet av en uke som dette.

Vær oppmerksom på at denne planen endrer seg litt avhengig av tilgjengelighet, vær, etc. Programmet har spesifikke startdatoer i løpet av året. Har du allerede bestilt Work & Travel men ønsker å bytte til en dato som gjør at du kan være med på Essential Sydney er det bare å gi oss beskjed så skal vi se hva vi får til.

Velger du å oppgradere så vil du ha informasjonsmøtet på fredag og du vil ha 7 netter på Wake Up i stedet for 4 netter. Innsjekk er på torsdag, men vi kan også hjelpe deg med å booke ekstra netter tidligere dersom du ønsker det.

Programmet inkluderer også et online RSA* kurs som du må ha for å kunne servere alkohol i Australia.

*RSA = Responsible Serving of Alcohol

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Plan for uken

Program

DAG 1 - torsdag; VELKOMMEN!
Denne dagen ankommer du Australia og sjekker inn Wake Up. I dag kan du slappe av etter en lang reise og utforske dine nye omgivelser. Om du føler at du har tid og lyst kan du være med på en gratis byvandring med de ansatte. Blir du med får du besøke blant annet Chinatown, Darling Harbour, Queen Victoria Building, Sydney Opera House og Den kongelige botaniske hage. Hvis du har lyst på en drink eller to kan du ta turen til Side Bar (i kjelleren på Wake Up) for en "Schooner" av den lokale ølen eller vinen. Schooner er et "Aussie" ord for en mengde alkohol.

DAG 2 - fredag; Orienteringsmøte og "pub crawl"
Du vil bli hentet på Wake Up og fulgt til WTC kontoret der du får et informasjonsmøte fullspekket med nyttig informasjon for ditt opphold. I løpet av møtet vil du også få på plass de siste tingene som skattenummer og bankdetaljer.
Når møtet er over kan det lønne seg med en liten cowboystrekk eller en liten hvil, på kvelden er det nemlig planlagt en tur på byen!

DAG 3 - lørdag; Sydney Harbour
Dere har en hel dag til å utforske med en 48 timers bussbillett. Dere kan besøke 11 forskjellige stop i byen og gå av og på når dere vil

DAG 4 - søndag; City Tour
I dag tar du del i en guidet byvandring og nyter alt det vakre Sydney har å by på.

DAG 5 - mandag; Blue Mountains- naturskjønn tur - koalaer og kenguruer
Da er det tid for å besøke Blue Mountains. Det er bare et par timer fra Sydney og her finner dere både fantastiske fossefall og flotte skogsveier. Du vil lære mye om kulturen og historien til området og få oppleve den utrolige utsikt over nasjonalparken. Legg merke til at lunsj ikke er inkludert, beregn ca AU$10 til dette.

DAG 6 - tirsdag; Paddlekurs

Dag 7 - onsdag; Jobbseminar og "Cliff Walk" - BEACH - LUNSJ
I dag begynner dagen med et jobbseminar før turen går fra Coogee Beach langs med et av de vakreste kystområdene i Sydney hele veien til Bondi Beach. Ta et forfriskende bad (mellom flaggene) og avslutt denne fullspekkede uken med en fristende Aussie BBQ. Legg merke til at det vil koste AU$10 for å ta bussen tilbake til sentrum.

Dag 8 - torsdag - utsjekk og klar for dine neste eventyr
I dag er det eneste på planen å sjekke ut fra Wake Up. Men du? Hvorfor ikke fortsette moroa med et surfekurs? Du kan feks melde deg på et 5 dagers surfekurs med start mandag. Vi kan hjelpe deg med å booke ekstra netter dersom du trenger det.

Reise

Startdatoer 2019

Startdatoer 2020

Priser

Priser Essential Sydney Pris
Essential Sydney 3500

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

OBS! Denne prisen krever at du allerede er påmeldt vårt Work & Travel Australia program. Du vil da få alt som er listet opp over i tillegg til det vanlige programmet.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » Essential Sydney

Camilla Ø bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!