Påmelding Frivillig Ghana

Frivillig Ghana #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det var 100 ganger vanskeligere enn jeg trodde, men samtidig 100 ganger morsommere enn forventet! Det var rett og slett det beste jeg har gjort i livet mitt, så langt!

Elina Frivillig GhanaOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!