Login

Påmelding Sports & Adventure

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Sports & Adventure, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Hvis du sitter hjemme nå og vurderer om du skal reise eller ikke, vær så snill å reis. Jeg lover deg at du ikke kommer til å angre! Men best av alt, du får en opplevelse for livet. Jeg vet at det er mange som sier dette, og at det er vanskelig for deg i Norge å forstå hvor mindblowing en slik tur er, men det er umulig å beskrive med ord. Jeg opplevde bra ting, dårlige ting og fikk minner for livet. Jeg føler jeg har fått en ny holdning og en ny måte å se verden på. Jeg unner alle en slik opplevelse, uansett hvilken situasjon du er i i Norge. For deg som allerede har booket reisen, gratulerer med ditt livs beste kjøp.

Henriette // Sports & Adventure

Hjem » Land » Sør-Afrika » Sports & Adventure » Påmelding Sports & Adventure

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!