Reise

Vi har gruppeavganger på tirsdager til Sydney og Melbourne hvor du flyr rett ned til Australia med ankomst torsdag. Du vil få tilgang til en deltakerliste med kontaktdetaljer til de andre på avgangen før avreise. Dersom du vil ha en stopp på veien til Australia kan du ta kontakt med oss.

Vi anbefaler at du melder deg på minst 2-3 måneder før ønsket avreisedato. Melder du deg på senere enn dette kan vi ikke garantere at vi rekker å organisere reisen din i tide.

Gruppeavganger 2020

Vær oppmerksom på informasjon fra Australian Immigration Travel Bulletin. Nyheten gjelder de som har oppholdt seg i eller reist via fastlands-Kina fra og med 1. februar 2020 og begrenser tilgangen til Australia i en ubestemt periode utover den datoen.

Ankommer du Melbourne i perioden 12. - 15. mars så vil det legges på et lite tillegg sidenprisene på overnatting er noe høyere i forbindelse med Grand Prix.

Ønsker du å ankomme Sydney rundt jul og nyttår er siste mulighet for å sjekke inn 25. desember og første mulighet til å sjekke ut 4. januar. Du vil da måtte booke minst 10 netter på Wake Up.

Det vil også lønne seg å booke overnatting på forhånd siden folketallet i Sydney nærmest dobles i løpet av jul og nyttår.

Lukk vindu