Reise

Reisen går av stabelen den første mandagen hver måned (utenom desember).

Dag 1: Alle flyr inn til OR Tambo flyplass i Johannesburg (ankomst før kl13!), hvor dere blir møtt av vår lokale partner. Sammen reiser dere fra flyplassen til det lille kongeriket Eswanti (Swaziland) der dere skal bo i Ezulwini Valley. Reisen tar om lag 5 timer.

Dag 2: Dere får en introduksjon til landet og det dere trenger å vite om oppholdet deres og den spennende kulturen. Dere blir dessuten introdusert til de frivillige programmene dere skal delta på og blir bedre kjent med de andre i reisefølget. På ettermiddagen får dere en kulturell omvisning på museet hvor dere lærer om den swasiske historien. Videre blir det en spasertur i landsbyen for å se og oppleve hverdagslivet i Eswatini. Omvisningen avsluttes med en lokal delikatesse - en tradisjonell swasisk Braai!

Dag 3-7: En guidet tur inn i Kruger National Park. Tidligere reisende har hatt gode opplevelser og blant annet sett løver, elefanter, nesehorn, bøffler, leoparder, hyener, giraffer og zabraer, bare for å nevne noen. Dere får dessuten en unik mulighet til å være med på en guidet "Bushwalk" (denne er frivillig og kommer utenom) i tillegg til en kjøretur om natten for å se det spennende dyrelivet som sover om dagen.

Dag 8-20: Dere er tilbake i Eswanti og tilbringer de neste ti dagene på frivillig arbeids prosjektet dere har valgt. Her er det 3 forskjellige områder du kan velge å jobbe i - konstruksjon, idrett eller barneomsorg. Les mer om de forskjellige områdene du kan velge mellom litt lenger ned på denne siden.

Dag 21-26: Dere reiser videre til Tofu i Mozambique og de fantastiske strendene ved det Indiske hav. Tofu er en tilbaketrukken landsby ved stranden sør i Mozambique og er et av de beste stedene å snorkle blant verdens største fisk - hvalhaien. Med mangfoldige korallrev, hvaler, delfiner og havskilpadder, er Tofu et marint paradis rett i nærheten av den historiske havnebyen Inhambane. Her får dere erfare den avslappede livsstilen i denne fargerike og livlige byen. Dere drar på havsafari, snorkler og får en hel dag til å padle blandt øyene ved Inhambane bukten. Hvis du har tatt dykkerlappen, får du mulighet til å dykke og se det utrolige dyrelivet og korallene. Hvis ikke, har du mulighet til å ta det internasjonalt godkjente kurset og få dykkerlappen. Dette koster riktignok ekstra. Ved å dykke får dere mulighet til å se "The Tofu Big 5"; hvalhai, djevelrokke, havskilpadde, delfin og knølhval.

Dag 27: Dere reiser tilbake til Eswatini. De som reiser på fire-ukers programmet har en hel dag til å slappe av og pakke før de reiser hjem.

Dag 28-40: De som blir igjen på seks-ukers programmet, drar tilbake til det frivillige prosjektet de har valgt og får fortsette der.

Lukk vindu