Reise

Du kan få jobb hvor som helst i Australia. Jobben får du på bakgrunn av erfaringen du har, og egenskapene dine.

Vi anbefaler de fleste å reise rett til gården de skal jobbe på, og heller legge reising og utforsking av Australia til slutten av oppholdet. Erfaringsmessig gir det den beste opplevelsen. Om du ønsker det så kan du legge inn noen dager i Sydney eller Brisbane rett etter ankomst for å komme over jetlaggen. Vi hjelper deg gjerne med dette. Da rekker du å komme deg etter en lang reise, og har tid til å ha det litt moro i hovedstaden før du drar ut på landsbygda. Vår partner vil sørge for at skattenummer og lokalt bankkort er ordnet for deg, sånn at du har det du trenger på plass for å kunne jobbe.

Startdatoer

Dette er individuelt for hver plassering, så vi vet først din reelle startdato når jobben er organisert, men vi vil gjøre alt for å komme så nært ønsket avreisedato som mulig.

Søknadsfrist

Minimum 3-4 måneder før ønsket avreise. Ønsker du å reise på kortere varsel, ber vi deg ta kontakt med oss, så skal vi se på mulighetene dine.

Alder

18-31 år – dette er et visumkrav. Vår erfaring viser imidlertid at de fleste bønder foretrekker deltakere fra 21 år og oppover.

Lukk vindu