Reise

Du kan få jobb hvor som helst i Australia. Jobben får du på bakgrunn av erfaringen du har, og egenskapene dine.

Når du har vært igjennom intervjurunden, fått tilbudt jobb og alt er på plass i forhold til når du skal begynne å jobbe, anbefaler vi at du ankommer Sydney og har en uke her før du reiser videre til gården du skal jobbe på. Da rekker du å komme deg etter en lang reise, og har tid til å ha det litt moro i hovedstaden før du drar ut på landsbygda. Det er dessuten litt administrativt, som bankkonto, skattenummer etc., som må på plass før du er klar til å jobbe. Du får all den hjelpen du trenger, og det er i tillegg lagt opp til massevis av aktiviteter og must-do´s i løpet av denne uken som du ikke bør gå glipp av!

De andre deltakerne på den felles oppstartsuken er fra hele verden, og de aller fleste er registrert i vårt Work & Travel-program. Disse deltakerne må imidlertid ut og finne jobb etter oppstartsuken er over, mens du allerede ligger ti skritt foran og bare kan kose deg før du reiser videre til gårdsjobben som venter på deg.

Startdatoer

Dette er individuelt for hver plassering, så vi vet først din reelle startdato når jobben er organisert, men vi vil gjøre alt for å komme så nært ønsket avreisedato som mulig.

Søknadsfrist

Minimum 3-4 måneder før ønsket avreise. Ønsker du å reise på kortere varsel, ber vi deg ta kontakt med oss, så skal vi se på mulighetene dine.

Alder

18-31 år – dette er et visumkrav. Vår erfaring viser imidlertid at de fleste bønder foretrekker deltakere fra 21 år og oppover.

Lukk vindu