Reise

Det er prosjektstart hver mandag, hele året. Du kan delta i minimum 2 uker, og opptil 12 uker på dette programmet. Tidligst mulig ankomstdato i 2024 er 15. januar, og siste dag er 15. desember 2024.

Merk at vi ikke kan garantere plass på prosjektet før vi har mottatt påmelding, og selve prosjektet har bekreftet plass.

Vi kan få en av våre samarbeidspartnere til å sende deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Sør-Afrika etter at du har fått en bekreftet plass på prosjektet. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet.

Du må kjøpe billetter så du ankommer East London flyplass. Vanligvis flyr du via Johannesburg. Nærmere informasjon om tidspunkt får du etter at du har fått bekreftet plass på programmet.

Vi anbefaler at du kjøper SIM-kort på Johannesburg flyplass, da prosessen er raskere og enklere der enn etter ankomst på East London/Chintsa. For å kjøpe SIM-kort trenger du passet ditt.

Lukk vindu