Reise

Før du starter å jobbe på prosjektene i India, vil du være med på en introduksjonsuke.
Denne uken er det faste oppstartsdatoer for, og du må derfor legge ankomsten din etter disse datoene.

Introduksjonsuken starter alltid på en mandag så vi anbefaler ankomst søndagen før. Du vil bli hentet på flyplassen av en representant fra vår samarbeidspartner i India, og fraktet til huset der de frivillige bor. Dersom du har lyst til å reise litt før du starter perioden din som frivillig er dette selvfølgelig helt greit, men husk å avtale med oss hvordan du skal komme deg til huset for de frivillige.
Ankommer du på en annen dag enn søndag, og vil bli hentet må du betale 25 EUR ekstra for henting.

Når du er i India har du mulighet til å reise rundt i helgene. Det er også vanlig å reise med noen av de andre frivillige ved slutten av oppholdet. Det er billig å reise rundt i India. Det går både busser, tog og Rickshaws som kjører langs veiene og plukker opp folk som praier den.

Merk at på grunn av situasjonen rundt COVID-19 så har indiske myndigheter sett seg nødt til å innskrenke muligheten for innreise i følgende måneder: Mars, April og Mai 2020. 1 Juni vil være første mulige dato for innreise pr dags dato.

Vi anbefaler alle å følge WHO guidelines og UD sine reiseråd fremover for å holde seg oppdatert på situasjonen.

Oppstartsdatoene for introduksjonsuken er:

2019
Public Holidays in India:

Nov 07

Wednesday

Diwali (Festival of Lights)

Holiday. Join in the festivities with the locals!

Nov 23

Friday

Guru Nanak Birthday

Holiday.

Dec 24 – Dec 26

Christmas Holidays

Holiday. 25th Celebrate Christmas with the locals.

Dec 30 – Jan 02

New Year

Holiday

NB! Grunnet høytider er det få prosjekter å jobbe på fra mars til midten av juni i Goa, Rajasthan. Skoler, barnehager og flere barnehjem vil være stengt og behovet for hjelp er derfor mindre enn til vanlig.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til India etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til India mellom 6000 NOK og 10 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her

Lukk vindu