Reise

Programmet Great White Shark i Sør-Afrika starter tidlig på morgenen hver mandag, så det er veldig viktig at du ankommer Cape Town på søndag (eller før). Det lønner seg å melde seg på tidlig, da prosjektet har begrensede plasser hver startdato.

Ankomstdatoer i 2019:

Dersom du ønsker å delta på programmet i løpet av hvalsesongen så pleier den å vare fra juli/august til november/desember.

Deltakerne flyr til nærmeste flyplass: Cape Town International Airport. Du vil bli hentet fra flyplassen av de som driver 91 Loop, et flott nyoppusset hostel midt i byen som er både trygg, ren og hyggelig. De har både private og delte rom, men alle rom har eget bad. Natten fra søndag til mandag (i en 4 eller 6-persons delt rom), frokost mandag morgen og henting fra flyplassen er inkludert i prisen vår. Prosjektet avsluttes på mandager så det er viktig at du booker hjemreisen denne dagen etter kl. 19.00. Losji utover prosjektperioden dekkes ikke, så dersom du ønsker å tilbringe noen ekstra dager i Sør-Afrika før eller etter prosjektet, noe vi anbefaler, skjer dette for egen regning.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Sør-Afrika etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Cape Town mellom 6000 NOK og 9000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter på programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg et tilbud for hele reisen.

Noen dager i Cape Town?

Det er absolutt å anbefale at du tilbringer noen dager i Cape Town før eller etter programmet. Når du først er her så kan det være morsomt å få med seg Table Mountain, Robben Island, og se pingvinene på Boulders beach. Eller kanskje du har lyst til å kaste deg utfor "Lion's head" og paraglide med en helt utrolig utsikt? Det er mange muligheter!

Lukk vindu