Reise

Programmet Shark & Marine Conservation i Sør-Afrika starter tidlig på morgenen hver mandag, så det er veldig viktig at du ankommer Cape Town på søndag (eller før). Det lønner seg å melde seg på tidlig, da prosjektet har begrensede plasser hver startdato.

Det er startdato hver mandag hele året, men du må ankomme Cape Town på søndag.

Dersom du ønsker å delta på programmet i løpet av hvalsesongen så pleier den å vare fra juli/august til november/desember.

Deltakerne flyr til nærmeste flyplass: Cape Town International Airport. Du vil bli hentet fra flyplassen av de som driver 91 Loop, et flott nyoppusset hostel midt i byen som er både trygt, rent og hyggelig. De har både private og delte rom, men alle rom har eget bad. Natten fra søndag til mandag (i deres unike pod rom), frokost mandag morgen og henting fra flyplassen er inkludert i prisen vår. Prosjektet avsluttes på mandager så det er viktig at du booker hjemreisen denne dagen etter kl. 19.00. Losji utover prosjektperioden dekkes ikke, så dersom du ønsker å tilbringe noen ekstra dager i Sør-Afrika før eller etter prosjektet, noe vi anbefaler, skjer dette for egen regning.

Flybillett er ikke inkludert i prisen og kostnad for denne varierer utifra årstid, og hvor lenge i forkant man bestiller, men pleier å ligge mellom 5000 og 8000kr tur-retur. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Vurder gjerne før du bestiller om du kunne tenkt deg noe som en safari eller lignende når du først er i Sør-Afrika, så slipper du ekstra kostnader for ombooking av billett senere.

Noen dager i Cape Town?

Det er absolutt å anbefale at du tilbringer noen dager i Cape Town før eller etter programmet. Når du først er her så kan det være morsomt å få med seg Table Mountain, Robben Island, og se pingvinene på Boulders beach. Eller kanskje du har lyst til å kaste deg utfor "Lion's head" og paraglide med en helt utrolig utsikt? Det er mange muligheter! Hør med oss om en 3 eller 4 dagers pakke.

Lukk vindu