Reise

Ankomstdatoer 2022

Januar: 3, 10, 24
Februar: 7, 21
Mars: 7, 21
April: 4, 18
Mai: 2, 16, 30
Juni: 13, 27
Juli: 4, 11, 18, 25
August: 1, 8, 15, 22, 29
September: 5, 19
Oktober: 3, 17
November: 14, 28
Desember: 12, 26

Prosjektet er veldig populære og fylles raskt opp, så det er viktig å melde seg på tidlig. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å reise på datoer som allerede er fulle. Vi sjekker gjerne tilgjengeligheten for deg!

Hvis du har lyst til å oppleve andre steder i Afrika enten før eller etter oppholdet er det opp til deg. Hvis du er interessert i en safari kan vi også hjelpe deg med det. For mer info om safariene vi tilbyr kan du klikke her.

Transport

Victoria Falls prosjektet starter på utvalgte mandager hele året. Du kjøper selv flybillett og påser at du flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet; Victoria Falls International Airport. Du vil bli hentet på flyplassen ved ankomst og fraktet tilbake etter endt prosjekt. Losji utover prosjektperioden dekkes ikke, så dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Zimbabwe før prosjektet starter eller etter endt prosjektperiode skjer dette for egen regning.

Vi kan få en av våre samarbeidspartnere til å sende deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Zimbabwe etter at du har fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Victoria Falls mellom 8000 og 11000 kr avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet.

COVID
Det er for tiden krav om en negativ covid-19-test som ikke er eldre enn 48 timer før avreise i Zimbabwe. Mer informasjon om dette får du nærmere avreise (reglene endrer seg fort).

Lukk vindu