Reise

Programmet arrangeres hele året og du bestemmer selv når du ønsker å reise. Vi kan hjelpe deg med å bestille flybillett, men du er selv ansvarlig for at du ankommer på en riktig ankomstdato. Dette er fordi orienteringsmøtene alltid begynner mandager, og de må holde en viss struktur på gruppene som ankommer. Du er selvsagt velkommen til å ankomme tidligere enn de dagene vi har satt opp, men gi oss beskjed slik at du blir hentet på flyplassen. Vi kan organisere for ekstra netter på vårt hostel også, men dette betales da av den enkelte frivillige.

Aktiv flytid fra Norge til Ghana er 9 ½ time. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her.

Oppstartsdato for 2020

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Ghana etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til Ghana mellom 7500 NOK og 9000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her

Flyplassen man skal fly til heter Kotoka International Airport, og ligger i Accra, Ghana. Husk at ankomstdato er på en søndag. Du vil bli hentet på flyplassen av en representant fra vår lokale partner, og fraktet til hostellet. Kost og losji utover prosjektperioden dekkes ikke. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Ghana før prosjektet starter eller etter endt prosjektperiode, skjer dette for egen regning.

Når du er i Ghana har du mulighet til å reise rundt i helgene. Arbeidsgiverne er stort sett fleksible hvis du ønsker fri et par dager for å reise litt lengre. Det er også vanlig å reise med noen av de andre frivillige ved slutten av oppholdet. Det er billig å reise rundt i Ghana og det går både busser og tro tro's, som er billige minibusser.

Lukk vindu