Reise

Før du starter å jobbe på et prosjekt, er du med på en introduksjonsuke. I løpet av denne uken lærer du mer om den lankesiske kulturen, nærområdet og do's and dont's.

Introduksjonsuken starter alltid på en mandag så du må ankomme Colombo søndagen før. Du vil bli hentet på flyplassen av en representant fra vår samarbeidspartner på Sri Lanka, og fraktet til huset der de frivillige bor. Det er ikke inkludert noen måltider før introduksjonsuken begynner. Om du ankommer før søndag og ønsker å bli hentet på flyplassen og bo i huset for de frivillige, koster det 400,- ekstra for henting og 200,- per ekstra natt.

Dersom du har lyst til å reise litt før du starter perioden din som frivillig er dette selvfølgelig helt greit. Da er det bare å si ifra til oss sånn at vi kan organisere et møtepunkt der du kan møte vår lokale partner i Kandy.

Når du har startet å jobbe på prosjektet har du helgene fri og kan da reise litt rundt om du vil det. Det er også mange som velger å reise med noen av de andre frivillige ved slutten av oppholdet.

Oppstarts hvilken som helst søndag i måneden.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Sri Lanka etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til Colombo mellom 6700 NOK og 10 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her.

Offentlige helligdager:

Alle prosjekter er stengt på disse dagene.

I tillegg er det skoleferie:

I juli og august er elefant prosjektet stengt.

Undervisning med munker er stengt i april, juli, august og november.

Lukk vindu