Reise

Det er oppstart hver uke hele året utenom jul og nyttårs uka. Overnatting er inkludert fra lørdag, så du bør legge ankomsten din til denne dagen. Kommer du før dette må du betale for ekstra netter med overnatting på hostel eller i studenthuset.

I forbindelse med COVID-19 tar ikke programmet i mot deltakere før tidligst 5. april

For oppstartsdatoer for Pacific Whale prosjektet ta kontakt med oss. På lørdagen når du skal reise til prosjektet må du ta buss fra busstasjon "Terminal Quitumbe". Ta gjerne taxi dit eller få hjelp av våre lokale koordinatorer til å finne riktig buss dit. På Terminal Quitumbe kjøper du en billett til Manta. Billetten dit bør koste ca. 8 - 10. USD. Når du er fremme i Manta vil du bli møtt av en av de ansatte på prosjektet som kjører deg til Puerto Lopez der prosjektet er. Turen dit tar ca. to timer. Du kan velge mellom 1 uke, 2 uker eller 4 uker på programmet.

Du må lande på Quito flyplass hvor du blir møtt av en representant fra vår lokale partner som kjører deg dit du skal bo. Hvis du skal bo hos vertsfamilie, eller det er fullt i frivillighetshuset vil du overnatte på hostel de to første nettene. Skal du bo i frivillighetshus og det ikke er fullt vil du bli kjørt direkte hit. Frivillige som bor hos vertsfamilie blir hentet av vertsmoren sin på mandagen etter at spansk timene er ferdig for dagen.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Ecuador etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur/retur reise fra Oslo til Quito mellom 7900 NOK og 12 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.

Lukk vindu