Reise

Lengden på programmet er minimum 4 uker. Med et turistvisum kan du delta i opptil 6 måneder.

Inkludert:

Merk at du kan velge å reise direkte til gården, uten å først dra til Vancouver.

Avhengig av reiseplanene dine og gårdsplasseringen din, anbefaler vi at du ankommer Vancouver på en søndag.
Vent med å booke flybilletter til etter at du har fått en bekreftelse på at du er tatt opp på programmet, og har fått plassering.

Ankommer du Vancouver organiserer vi tranport fra flyplassen til hostellet du skal tilbringe de første 3 første nettene, i downtown Vancouver. Frokost er inkludert. Informasjon om blant annet transport fra flyplassen til hostellet får du før du reiser, etter at vi har fått informasjon om flyreisen din.

På mandag etter ankomst blir du invitert til å delta på et informasjonsmøte - her får du informasjon om alt fra SIM-kort, reisetips og råd. Tirsdag blir første mulighet til å utforske Vancouver! Onsdag reiser du videre til plasseringen din. Avhengig av hvor du skal, kan dette innebære en flyreise, buss/togtur, eller du kan bli hentet av familien din i bil. Dette vil du få mer info om etter at du har fått tildelt/akseptert gårdsplassering. Familien vil komme å hente deg når du ankommer.

Oppstart:

Vi anbefaler at du planlegger å reise mellom April og Oktober. Om vinteren er det færre plasseringer, men ta kontakt med oss for informasjon om mulighetene dine.

Oppstart avhenger også av hva slags gårdsdrift du ønsker å jobbe med. Dersom du kunne tenke deg å jobbe med kveg kan det være at du begynner allerede i februar. Typiske hestegårder har behov for hjelp i april - mai og hele sommeren. Innhøstingen er vanligvis fra mai til juni og så igjen i september - oktober. Kveget hentes inn fra beitet i slutten av oktober.

Lukk vindu