Reise

Horse Management starter spesifikke mandager hele året. Prosjektet er veldig populært og fylles raskt opp, så det er viktig å melde deg på tidlig. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å reise på datoer som allerede er fulle. Vi sjekker gjerne tilgjengeligheten for deg!

Ankomstdager 2024

Mai 6, 13, 27
Juni 3, 17
Juli 1, 8, 15 & 22 (kun 2 plasser ledig i juli!)
August 12, 19, 26
September 2, 16
Oktober 7, 14 (få plasser igjen)
November 4, 11, 25
Desember 9, 23

Vi kan få en av våre samarbeidspartnere til å sende deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Zimbabwe etter at du har fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til Bulawayo mellom 7000 NOK og 10500 NOK og fra Oslo til Harare mellom 7000 NOK og 10 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet.

Transport fra/til flyplassen

Nærmeste flyplass ved prosjektet er Bulawayo International Airport. Du vil bli hentet på flyplassen ved ankomst og brakt tilbake etter endt prosjekt. Losji utover prosjektperioden dekkes ikke, så dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Zimbabwe før eller etter prosjektperioden, skjer dette for egen regning. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å reise på en dato som allerede er full.

Du kan også ankomme Harare International Airport, men merk at reiseveien er lengre, og det tilkommer en ekstra kostnad på USD 250 per vei når du velger Harare. Vi vil sende deg mer informasjon om datoer og tider som du må forholde deg til etter at plassen er bekreftet. 

Lukk vindu