Reise

Når og hvor du kan ankomme Canada i forbindelse med Work & Travel All Set varierer ettersom hvilket program du velger. Det lønner seg å være fleksibel på oppstartsdato da det forutsettes at du har mulighet til å begynne i starten av en sesong for både Mountains og Construction.

Transport

Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved programmet. Du vil bli hentet og fraktet tilbake til flyplassen.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Canada etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på programmet. Reiser du til programmet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.

For All Set Mountains må du ankomme Calgary, mens ankomstplass for City Placement og Construction er Vancouver.

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men pleier å koste fra 5 000 til 9 000 kroner i høysesong, tur/retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

Hjemreisen

Vi anbefaler deg å reise innom USA på vei hjem. Kanskje Hawaii frister? Muligheten er mange, dette er din reise, så du bestemmer hvor ferden skal gå! Bare gi oss beskjed, så vi kan booke flybilletten din. Pristillegg vil forekomme.

Lukk vindu