Reise

Det er oppstart på dette programmet året rundt. Dersom det er en spesiell stilling eller et spesielt sted du kunne tenke deg anbefaler jeg at du sender oss en mail.

Transport

Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved programmet. Du vil bli hentet og fraktet tilbake til flyplassen.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Australia etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på programmet. Reiser du til programmet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men pleier å koste fra 10 000 til 12 000 kroner, tur/retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

Vær oppmerksom på informasjon fra Australian Immigration Travel Bulletin. Nyheten gjelder de som har oppholdt seg i eller reist via fastlands-Kina fra og med 1. februar 2020 og begrenser tilgangen til Australia i en ubestemt periode utover den datoen.

Lukk vindu