Reise

Prosjektet er populært og fylles raskt opp, så det er viktig å melde seg på tidlig.

I forbindelse med COVID-19 tar ikke programmet i mot deltakere før tidligst 17. april

Ankomstdatoer 2020

Januar: 7, 21
Februar 4, 18
Mars: 03, 17
April: 07, 21
Mai: 05, 19
Juni: 02, 16
Juli: 07, 21
August: 04, 18
September: 01, 15
Oktober: 06, 20
November: 03, 17
Desember: 01

Orienteringsdager:

De første tre dagene er det orienteringsdager i Johannesburg. Alle frivillige bor sammen på et gjestehus i en trygg del av byen, får være med på turer i Johannesburg og kan bli kjent med hverandre. Aktivitetene består av kulturelle og sosiale innslag, slik som trommekurs, museumsbesøk og informasjon om Sør-Afrikas historie og kultur. Fredag morgen fraktes du til prosjektet, hvor du skal være i 2 uker, 4 uker eller 6 uker.

Transport:

Welgevonden starter hver første og tredje tirsdag hele året. Du kjøper selv flybillett og påser at du flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet; Johannesburg International Airport. Du vil bli hentet på flyplassen ved ankomst og fraktet tilbake etter endt prosjekt. Losji utover prosjektperioden dekkes ikke. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Sør-Afrika før prosjektet starter eller etter endt prosjektperiode skjer dette for egen regning.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Sør-Afrika etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Johannesburg mellom 6000 NOK og 8000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter på programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg et tilbud for hele reisen.

Lukk vindu