Reise

Prosjektet er populært og fylles raskt opp, så det er viktig å melde seg på tidlig!

Ankomstdatoer:

Transport:

Prosjektet starter hver tirsdag hele året, og siste dag på prosjektet er på en onsdag. Du kjøper selv flybillett og påser at du flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet som er Nelspruit Airport. Du vil bli hentet på flyplassen ved ankomst og fraktet tilbake etter endt prosjekt.

Losji utover prosjektperioden dekkes ikke. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Sør-Afrika før prosjektet starter eller etter endt prosjektperiode skjer dette for egen regning.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Sør-Afrika etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Sør-Afrika mellom 6000 NOK og 9000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter på programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg et tilbud for hele reisen.

Lukk vindu