Reise

Ankomstdatoer

Vi anbefaler ankomst i Auckland på søndager eller mandager, noe som vanligvis vil tilsi avreise fra Norge på lørdag eller søndag. Infomøte er på tirsdager, og den siste for året er første tirsdagen i desember.

Du vil få tilgang til en deltakerliste med kontaktdetaljene til de andre som reiser i samme periode som deg fra både Norge og Sverige så dere kan bli kjent før dere reiser.

Ankomst New Zealand
Deltakerne påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet; Auckland International Airport. Transport fra flyplassen til hostellet du skal tilbringe de første nettene på er inkludert i programprisen. Losji utover de første 3 nettene dekkes ikke, men du kan utvide med flere netter før avreise om du ønsker dette.

Eksotiske stoppesteder
Vi anbefaler et stopp i Stillehavet på vei hjem. New Zealand er så langt vekk fra Norge, og når du først er i nærheten av tropeparadis som Fiji, Samoa og Tonga bør du få dem med deg. På veien videre hjemover kan du stoppe i Los Angeles hvis du ønsker det. Du kan også få retur via Bali, Singapore eller Bangkok. Dette er din reise, du bestemmer hvor ferden skal gå!

Lukk vindu