Reise

Ankomstdatoer

Vi anbefaler ankomst i Auckland på torsdag, noe som vanligvis vil tilsi avreise fra Norge på tirsdag. Du vil få tilgang til en deltakerliste med kontaktdetaljene til de andre som reiser i samme periode som deg fra både Norge og Sverige så dere kan bli kjent før dere reiser.

Vi sender deg automatisk et uforpliktende tilbud på tur/retur Oslo - Auckland etter at du har meldt deg på.

Er du mer interessert i å ankomme Christchurch, er dette også en mulighet - ta kontakt med oss for mer informasjon!

Eksotiske stoppesteder
Vi anbefaler et stopp i Stillehavet på vei hjem. New Zealand er så langt vekk fra Norge, og når du først er i nærheten av tropeparadis som Fiji, Samoa eller Tonga bør du få dem med deg. På veien videre hjemover kan du stoppe i Los Angeles hvis du ønsker det. Du kan også få retur via Bali, Singapore eller Bangkok. Dette er din reise, du bestemmer hvor ferden skal gå! Gi oss beskjed, så vi kan booke flybilletten din.

Ankomst New Zealand

Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet; Auckland International Airport. Du vil bli tilsendt en voucher for transport fra flyplassen til hostellet du skal tilbringe de første nettene på. Losji utover de første 4 nettene dekkes ikke.

Gruppeavganger 2020


Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til New Zealand etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Dersom det er lang tid mellom påmelding og avreise kan det hende vi venter litt med å sende deg tilbud for å få mest mulig riktige datoer med en gang. Generelt sett koster en tur retur/reise fra Oslo til Auckland mellom 10 200 NOK og 16 100 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.

Lukk vindu