Reise

Ankomst er hver mandag og torsdag hele året og du bestemmer selv hvilken mandag eller torsdag du ønsker å melde deg på til. Du vil bli hentet på flyplassen (Hoseo Kutako International Airport) denne dagen og kjørt til prosjektet. Dette er inkludert i programprisen. Dette er faste ankomstdager og man har ikke mulighet til å starte på prosjektet på andre dager enn dette. Ankommer du Windhoek senere enn dette, må du selv betale for transport til prosjektet.

Siste dag på prosjektet vil være på en mandag/torsdag. Du må være på prosjektet i minimum to uker. Noen velger å ankomme noen dager før eller å være igjen noen ekstra dager for å oppleve mer av Namibia, og det kan være en spennende opplevelse.

Merk at vi ikke kan garantere plass på prosjektet før vi har mottatt påmelding, og selve prosjektet har bekreftet plass.

Vi kan få en av våre samarbeidspartnere til å sende deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Namibia etter at du har fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Namibia mellom 7500 NOK og 10000 kr avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet.

Høytidsdager for Namibia 2021

Date Day Holiday
01 January Fri New Year's day
22 March Mon Independence day
02 April Fri Good Friday
05 April Mon Easter Monday
01 May Sat Workers day
04 May Tue Cassinga day
13 May Thu Ascension Day
25 May Tue Africa day
26 August Thu Heroes day
10 December Fri Human Rights day/Women's day
25 December Sat Christmas day
27 December Mon Family day

Hvis du reiser i en periode med en/flere offentlige høytidsdager kan enkelte aktiviteter falle bort. Høytidsdager ansees som fritid for de frivillige.

Lukk vindu