Reise

Ankomst er hver mandag og torsdag hele året og du bestemmer selv hvilken mandag eller torsdag du ønsker å melde deg på til. Du vil bli hentet på flyplassen (Hoseo Kutako International Airport) denne dagen og kjørt til prosjektet. Dette er inkludert i programprisen. Dette er faste ankomstdager og man har ikke mulighet til å starte på prosjektet på andre dager enn dette. Ankommer du Windhoek senere enn dette, må du selv betale for transport til prosjektet.

Siste dag på prosjektet vil være på en mandag/torsdag. Du må være på prosjektet i minimum to uker. Noen velger å ankomme noen dager før eller å være igjen noen ekstra dager for å oppleve mer av Namibia, og det kan være en spennende opplevelse.

.

Merk at vi ikke kan garantere plass på prosjektet før vi har mottatt påmelding, og selve prosjektet har bekreftet plass.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Namibia etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Namibia mellom 7.500 NOK og 10.000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.

Merk høytidsdager for Namibia 2020

DateDayHoliday
01 JanuaryTuesdayNew Year's day
21 MarchThursdayIndependence day
10 AprilFridayGood Friday
23 AprilMondayEaster Monday
01 MayWednesdayWorkers day
04 MaySaturdayCassinga day
21 May Thursday Ascension Day
25 MaySaturdayAfrica day
26 AugustMondayHeroes day
10 DecemberTuesdayHuman Rights day/Women's day
25 DecemberWednesdayChristmas day
26 DecemberThursdayFamily day

Merk at hvis du reiser i en periode med en/flere offentlige høytidsdager kan enkelte aktiviteter falle bort. Høytidsdager ansees som fritid for de frivillige.

Lukk vindu