Reise

Du bør ankomme en lørdag eller søndag. Overnatting hos vertsfamilien er inkludert fra lørdag av. Kommer du i ukedagene må du betale ekstra for overnatting for disse nettene. Når du ankommer San Jose vil du bli møtt av en representant fra vår lokale partner.

Skoleferier:
Hvis du vil jobbe som lærer er det greit å vite at skolene holder stengt de to første ukene i juli og fra 1. desember til begynnelsen av februar. Det er ikke mulig å jobbe som lærer i denne perioden. Dersom du ønsker å jobbe som frivillig før og etter denne perioden, kan du ta ferie og reise litt rundt mens prosjektet er stengt. Barnehjem og nasjonalparker holder åpent hele året.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Costa Rica etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur/retur reise fra Oslo til San Jose mellom 5500 NOK og 11 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her

Lukk vindu