Reise

Du ankommer Nosy Be Flyplass, Fascene Airport. Ankomst er på søndager mellom 06:00 - 23:00. Det er ca 30 minutter transfer fra flyplassen til frivillighetshuset.

Før du starter å jobbe på et program har du en introduksjonsuke. Denne introduksjonsuken har faste oppstartsdatoer, to mandager i måneden. Det er derfor viktig at du ankommer Nosy Be søndagen før introuken begynner. Overnatting er inkludert fra denne søndagen av. Når du ankommer denne søndagen vil du bli møtt på flyplassen og kjørt til huset du skal bo i. Om du har planer om å reise i Madagaskar før programmet starter går det fint, men husk å kontakte oss og avtal hvor du skal møte en representant fra vår lokale partner så du kommer deg frem dit du skal bo.

Merk at på grunn av situasjonen rundt COVID-19 så har lokale myndigheter sett seg nødt til å innskrenke muligheten for innreise til Madagaskar i følgende måneder: Mars, April og Mai 2020.
1 Juni vil være første mulige dato for innreise pr dags dato.

Vi anbefaler alle å følge WHO guidelines og UD sine reiseråd fremover for å holde seg oppdatert på situasjonen.

Oppstartsdatoene for 2020:

Du kan ankomme hver søndag i måneden!
Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Madagaskar etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til Nosy Be mellom 12 000 NOK og 15 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her.

Lukk vindu