Reise

Det er prosjektstart hver mandag hele året, men vi anbefaler at man ankommer Fiji på en søndag. Du vil bli hentet på flyplassen av vår partner i Fiji og enten fraktet til bussen som vil ta deg videre til enten Suva eller Sigatoka. Fra flyplassen i Nadi er det ca. 4 timer til Suva og ca. 2 timer til Sigatoka. Alternativt kan du velge å fly fra Nadi - Suva, som tar ca. 30 minutter. Denne kostnaden kommer utenom, men er noe vi kan fortelle mer om etter påmelding.

Dersom du ønsker å tilbringe noen dager på Fiji før programmet starter eller etter endt programperiode skjer dette for egen regning.

Ankomst:

Hver søndag / hjemreise lørdag

På mandag etter ankomst begynner introduksjonsuken! Her får du mulighet til å komme deg over den verste jet-lagen samtidig som du får mulighet til å se noe av det Suva har å by på av serverdigheter og aktiviteter. I løpet av uken vil du ha vendt deg til både den fremmede kulturen og klimaet, og være klar for å vie deg til de resterende ukene med arbeid.

Vi anbefaler påmelding senest to- tre måneder før ønsket avreise. Er det kortere tid til du ønsker å reise må du kontakte oss per telefon. Plassene fylles raskt opp, så det er lurt å være tidlig ute.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Fiji etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur/retur reise fra Oslo til Nadi mellom 12 300 NOK og 15 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.


Lukk vindu