Reise

Det er prosjektstart hver mandag hele året, men vi anbefaler at man ankommer Fiji på en søndag. Du vil bli hentet på flyplassen av vår partner i Fiji og tatt med til bussen som vil ta deg videre til Sigatoka, ca 2 timer kjøretur.

Ankomst

Hver søndag, med hjemreise på lørdager. På mandag etter ankomst begynner introduksjonsuken! Her får du mulighet til å komme deg over den verste jet-lagen samtidig som du får mulighet til å se noe av det Suva har å by på av serverdigheter og aktiviteter. I løpet av uken vil du ha vendt deg til både den fremmede kulturen og klimaet, og være klar for å vie deg til de resterende ukene med arbeid.

Vi anbefaler påmelding senest 2/3 måneder før ønsket avreise. Er det kortere tid til du ønsker å reise må du kontakte oss per telefon. Plassene fylles raskt opp, så det er lurt å være tidlig ute.

Flybillett til Fiji

Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men pleier å koste fra 13000kr i lavsesong og fra 16000kr i høysesong, tur retur. Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet, i dette tilfelle Nadi. Vi vil sende deg mer informasjon om dagene/tider du må ta hensyn til. Du vil bli hentet på flyplassen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager/uker ekstra i Fiji, før eller etter prosjektet starter, så er det selvfølgelig fullt mulig (for egen regning).

Lukk vindu