Reise

Ankomst

Vi anbefaler at du ankommer på en fredag, da henting på flyplassen er inkludert så lenge ankomsten er på en fredag. Om du planlegger å ta vår språkkurs så anbefaler vi fredagen før startdatoene for språkkursene (se nedenfor). Dette er de mest populære ankomstdager, så ha det litt i bakhodet og meld deg gjerne tidlig på om du vurderer en av disse dato. Etter henting på flyplassen vil du reise inn til shared house i Tokyo sammen med vår samarbeidspartner, for starten av ditt japanske eventyr! Om du ankommer en annen dag enn fredag så vil vi sende deg veiledning for hvordan du finner frem til din shared house.

Etter ankomst er det lagt opp til orienteringsmøte der du vil du få informasjon om skattekort, bankkonto, sim-kort til mobil og andre praktiske tips og råd angående oppholdet ditt. Her vil du også få mer informasjon om jobbmulighetene og registrere deg som arbeidssøkende.

Vi anbefaler at du melder deg på minst 3 måneder før ønsket avreisedato. Melder du deg på senere enn dette kan vi ikke garantere at vi rekker å organisere reisen din i tide.

Fra 2024 er det også mulig å ankomme Kyoto istedenfor Tokyo. Ta kontakt om du kunne tenkt deg dette!

Lukk vindu