Login

The time of my life

17. August 2012 begynte det som senere skulle vise seg å bli et fantastisk, minnerikt og opplevelsesrikt eventyr.
Det kriblet i magen og jeg var veldig spent på hvordan de fire neste månedene mine skulle bli, da jeg satte meg på flyet.
Det at jeg turte å ta steget ut i den store verden er jeg ubeskrivelig glad for. I Australia har jeg fått mange nye bekjentskaper, jeg har jobbet som bartender i outbacken, jeg har reist nedover hele østkysten av Australia og jeg har vært i Ayers Rock.
Jeg har lært å surfe, hoppet i fallskjerm, dukket i great barrier reef, klatret opp Uluru, vært på verdens største sandøy og jeg har utforsket uendelige mange fine steder! Jeg har rett og slett hatt “The time of my life", og denne opplevelsen ville jeg absolutt ikke vært foruten. Jeg har lært mye om meg selv, og reiselysten min har vokst og blitt enda større! Nå er det bare tre uker til jeg er på reisefot igjen :)


Tusen tusen takk til GoXplore som har hjulpet meg med alt som måtte ordnes før reisen, men også for alt jeg trengte hjelp til under reisen. Jeg er veldig glad for at dere har vært så behjelpelige med alt, og det har vært veldig betryggende for meg å reise gjennom dere. Igjen, tusen takk!

- Hilda

Dette er et reisebrev fra en av deltakere på vår Work & Travel Australia program i 2012.

Hjem » Reisebrev » The time of my life

Vårt neste infomøte er 12.03.2020 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!