Login

Vaksiner

Vaksiner for din reise

GoXplore anbefaler at du rådfører deg med vaksinasjonssenter eller din fastlege for siste og oppdatert anbefalinger for vaksiner til din reise. Ellers har også nasjonalt folkehelseinstitutt og reiseklinikken mye informasjon for deg som skal ut på tur. For anbefalinger angående din spesifikke reise gjennom GoXplore anbefaler vi at du kontakter oss på epost.

Medisiner på tur?

Når du reiser til andre land må du som regel ha importtillatelse for visse reseptbelagte medisiner. Det kan også være begrensninger på hvor mye du kan ta med deg. Klikk her for mer informasjon (på engelsk). Vi anbefaler også at visse legemidler er ledsaget av oppskrifter og bekreftelser som er oversatt til engelsk på den minste risiko for at stoffet kan bli tatt for narkotika eller andre forbudte stoffer. Snakk med legen din og be om å få dette på engelsk.

En god reiseforsikring

Sykdommer og ulykker i utlandet kan koste store summer, og kan fort ødelegge din økonomi. Sjekk forsikringen godt for å være sikkert på at du er dekket mens du er på reise. For eksempelt dekker ikke forsikring gjennom bankkort reiser som ikke er betalt med samme bankkort og helårsforsikring dekker stort sett ikke opphold for lenger enn 45 dager. Har du ikke forsikring så kan du tegne en trygg og pålitelig reiseforsikring gjennom GoXplore, som dekker utenlandsopphold opptil 1 år for destinasjoner i hele verden. Vi samarbeider med Gouda Reiseforsikring.

Hjem » Vaksiner

Siste nyhet: Hvordan bo i utlandet over lengre tid