Login

Visum

Sjekk alltid gjeldende visumregler med oss for avreise

Det er viktig at du sjekker visumregler i god tid før avreise. Passet ditt må være maskinlesbart og gyldig i minst 6 måneder etter at du forlater landet du skal besøke.

Disse tallene er korrekte per 01.12.2012. Det er også mulig å søke visum for en forlenget periode i det respektive land utover det visumet som står angitt udner. Vi forbeholder oss retten til å endre denne informasjonen underveis og tar forbehold om feilaktig informasjon. For eksempel, våre Work & Travel visum omfatter et Working Holiday Visa i det valgte landet (Australia, New Zealand eller Canada). Det er ditt ansvar å sjekke visumkrav til andre land du eventuelt besøker i løpet av reisen.

Land Visum Kreves Antall Dager i landet1 Gyldighetstid2
Argentina Nei 90 dager 6 måneder
Australia Ja Turistvisum 90 dager, for arbeidsvisum se vår visumside for Australia 6 måneder
Belize Ja Turistvisum 30 dager søkes ved ankomst 6 måneder
Bali Ja Turistvisum 30 dager med mulighet for utvidelse 30 dager søkes ved ankomst 6 måneder
Canada Nei Turistvisum 6 måneder, for arbeidsvisum se vår visumside for Canada
6 måneder
Costa Rica Nei 90 dager 6 måneder
Fiji Nei 4 måneder 6 måneder
Ghana Ja 30 dager 6 måneder
India Ja 6 måneder 6 måneder
Kambodsja Ja 30 dager (visa on arrival 25 USD), for arbeidsvisum se vår visumside for Kambodsja 6 måneder
Kina Ja Turistvisum 90 dager, for arbeidsvisum for teach & travel se vår visumside for Kina 6 måneder
Madagaskar Ja Turistvisum ved ankomst 6 måneder
Namibia Nei Turistvisum 90 dager, for arbeidsvisum se vår visumside for Namibia 6 måneder
New Zealand
Nei Turistvisum 90 dagar, for arbeidsvisum se vår visumside for New Zealand 6 måneder
Sør-Afrika Nei 90 dager 6 måneder
Tanzania Nei Turistvisum 90 dager 6 måneder
Thailand Nei 30 dager 6 måneder
USA Nei Men må søke om innreisetillatelse (ESTA) 90 dager 6 måneder
Vietnam Nei 15 dager 6 måneder
Zambia Ja 30 dager 6 måneder
Zimbabwe Nei 30 dager 6 måneder

1. Antall dager man får oppholde seg i landet uten visum/på gyldig visum.

2. Antall måneder passet må være gyldig etter man har forlatt landet.

Visumregler USA

Dersom du skal reise via USA er det viktig å vite at du må søke om innreisetillatelse på internet (ESTA) senest 72 timer før innreise til landet. Denne vil da være gyldig i to år fra utstedelsedato. Dette er regler som ble innført i januar 2009. Klikk her for å søke om innreisetillatelse til USA.

Utenriksdepartementet sine sider - Landsider

Vi anbefaler at du klikker deg inn på hjemmesidene til Utenriksdepartementet for å dobbeltsjekke hvilke visumregler som gjelder for landene på nettopp din reise. Her kan du du finne mye informasjon om de landene du skal innom, alt fra forehåndsregler til informasjon om økonomi og politikk.

Det hender dessverre at visumreglene endres uten av vi får registrert dette på våre sider. Ta derfor gjerne kontakt med oss dersom du ser at noe ikke stemmer.

Hjem » Visum

Roy H bestilte vårt Work & Travel New Zealand All Set program for 7t siden. Er det noe for deg også?!