Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Nei dere, livet er topp der solen alltid skinner. Klart jeg savner Norge, men jeg angrer ikke et milisekund på min beslutning om å komme hit. Så hvis det sitter noen i Norge med en liten GoXplorer i magen, drar blader av blomster og tenker skal - skal ikke, bare gjør det. Jeg kan ikke engang begynne å forklare - men akkurat her, i store Australia, i lille Gold Coast, trives jeg så godt, jeg har fått så mange verdifulle vennskap, opplevelser, og man lærer så mye - og ikke bare om alt annet, aller mest om seg selv. Kom dere ut av døra folkens, et reist hjerte er et lykkelig hjerte :-)

Sandra Work & Travel Australia

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Vibeke L bestilte Farm & Travel Australia All Set. Noe for deg?!