Reise

Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet; Cape Town International Airport. Husk at ankomstdato er på en lørdag. Du vil bli hentet på flyplassen av en representant fra vår lokale partner, og kjørt til hostellet. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Sør-Afrika før eller etter prosjektet er dette fullt ut mulig. Ta kontakt med oss om mulighetene og tips.

Ankomstdatoer

Programmer har oppstartsdato hver lørdag bortsett fra i romjulen og første uken i januar. Da holder prosjektet stengt.

Skoleterminene i 2023 er lagt opp slik:

Du kan fortsatt reise på programmet når det er skoleferie. De ukene det er ferie blir det satt opp

Holiday Club, hvor du jobber frivillig med barn mellom 8 og 16 år som bor på et township som Dunoon, eller en settlement som Wolwerivier. Fordi det er en ferieperiode er det viktig at barna harmer fokus på lek, og prosjektet er litt mindre strukturert. De prøver å få til en del utflukter i feriene, og her vil hver frivillige ha ansvar for opptil 2 barn. Ellers blir det mye fokus på spill, kunst og håndverk og baking blant annet.

Vi anbefaler deg å reise litt rundt for å oppleve mer av hva dette naturskjønne landet har å by på. Du bestemmer selv hvor du ønsker å reise og bo. Kanskje velger du først å tilbringe en stund i Cape Town og besøke noen av de mange attraksjonene byen kan by på. Mange liker også å tilbringe en stund ved surfebyen Durban, eller hva med safari i Kruger nasjonalparken. I Cape Town jobber vi mye sammen med 91 Loop hostel, et helt nyoppusset hostel som ligger midt i byen. Du kan sjekke ut Baz Bus for informasjon om bussruter. Det er vanlig å betale for lunsj selv når du er på dagstur i Sør-Afrika.

Lukk vindu