Safari i Kruger Nasjonalpark

Dra på safari i Sør-Afrikas berømte Kruger nasjonalpark og forhåpentligvis se hele "The Big 5" i sitt rette element! Vår 4-dagers safari er et perfekt tillegg for de som allerede reiser med GoXplore, eller kan bestilles som en egen reise.

Kruger Safari

Reis på safari i Kruger nasjonalpark med GoXplore. Vi har satt sammen den perfekte safarien for deg som ikke ønsker å bruke mange titals tusen kroner, men fortsatt vil oppleve Kruger nasjonalparken i all sin storhet med en lokal guide. Safarien starter i Nelspruit, som du enten kan fly direkte til, eller ta buss fra Johannesburg. Du kan forvente 4 dager med aktiviteter, dyr og natur - nettopp sånn en safari skal være.

I Kruger er selvfølgelig målet alltid å finne de ikoniske Big Five - fra den imponerende afrikanske elefanten til den mektige løven, den unnvikende leoparden, den fryktinngytende kapbøffelen og det majestetiske neshornet - i deres naturlige habitat. Men selv om det ikke skulle lykkes, vil du få opplevd Kruger og Blyde Canyon på noen innholdsrike dager. Ikke minst takket være Crazy Dave - din lokale guide underveis.

Det er mulig at noen av dagen vil endre rekkefølge underveis på grunn av været så vi ber deg ha et åpent sinn. Dette er jo tross alt Afrika.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Program

Dag 1

Ankomme Nelspruit - du vil ble hentet av vår partner på flyplassen, og kjørt til Old Vics i Nelspruit hvor du skal overnatte første natten i et privatrom (eget bad). Her bør du få en god natts søvn, for det blir tidlig start neste morgen! 

Dag 2

Dagen starter klokka 5, slik at sjansen for å se flest mulig dyr, inkludert 'The Big 5' økes betraktelig. Kruger er en av Sør-Afrikas eldste nasjonalparker og er hjem for mer enn 500 fuglearter, 1000 reptiler og 150 pattedyr arter. Din safariopplevelse begynner rett på innsiden av porten så pass på å ha øynene åpne. I løpet av dagen ser du etter forskjellige dyr, stopper ved vannhull og spiser litt.

Etter å ha sett på en rekke dyrearter, tar vi en velfortjent og god brunch på en av Krugers vakre piknikområder. Etter å ha spist oss mett, fortsetter vi å spotte flere dyr på vei til den verdenskjente Kruger Camp, en leir i parken. Her blir det mulighet for å slappe av, eller ta en liten lur, i den komfortable bungalowen.

Etter å ha hvilt ut, drar vi på en 3-timers game drive med en erfaren guide fra Kruger parken, for å lære enda mer om dyrene i parken. Ved tilbakekomst blir det en ekte sørafrikansk braai (grillmiddag). Det er faktisk lite som kan slå atmosfæren til en ekte braai under den fantastiske afrikanske stjernehimmelen!

Dag 3

Vi våkner sammen med dyrene og besøker de delene av parken som vi ikke har fått sett enda. På ettermiddagen kommer vi tilbake til camp for en hvil, eller kanskje litt avslapping på terrassen mens du ser på dyrene som kommer ned til elven for å drikke er mer din greie? Før vi legger oss for å nyte en god natts søvn under afrikansk himmel tar vi enda en flott game drive gjennom parken.

Dag 4

Vi blir nok vekket av lydene av dyrene som starter dagen tidlig - det er lite som er bedre en naturens egen alarmklokke. Vi forlater Kruger parken og leter etter de ulike dyrene vi eventuelt ikke har sett enda på veien ut. Etter vi har forlatt parken beveger vi oss opp i Small Drakensberg-fjellkjeden, der vi vil se flere kjente severdigheter, blant annet God’s Window, Lisbon Falls, Bourke's Luck Potholes, og verdens tredje største og eneste voksende canyon: Blyde Canyon. 

God's Window - Et utsiktspunkt på Drakenberg Escarpment. Fjellene faller 700 meter fra utsiktspunktet og på en klar dag kan du se helt til Mosambiks grense. 

Bourke's Luck Potholes - naturlige geologiske formasjoner som er blitt til ved at vann forflytter seg gjennom landskapet over flere århundrer. 

Blyde River Canyon - er en del av den 29 000 hektar store Blyde Canyon Nature Reserve og er uthult fra nesten 2,5 km med rød sandsten.


Når vi har tatt det perfekte settet med bilder for å vise alle de som er hjemme, avslutter vi en perfekt dag med pannekaker hos Harries Pancakes, kjent for sitt herlige utvalg.


Reise

Du flyr til Nelspruit. Det er også mulighet å ta buss fra Johannesburg som vanligvis er noe rimeligere. 

Ankomst kan være når som helst første dagen, men vi anbefaler at det ikke er altfor sent, sånn at du har litt tid å se deg rundt i Nelspruit også, og få en god natts søvn. Du kan enten velge å reise fra Nelspruit sent på dag 4, eller legge til en ekstra natt hos Old Vics for en tidligere avreise dagen etter det.

Du vil få informasjon om riktige ankomsttider og avreisetider når plass på safarien blir bekreftet. 

Boforhold

Natt 1

Første natt tilbringer du i Old Vics i Nelspruit i et privatrom med eget bad. Veldig koselig hostel med badebasseng og god følelse. 

Natt 2 & 3

Bungalow hos Kruger Camp.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Safari i Kruger Nasjonalpark Pris
4 dager/ 3 netter (pris basert på 2 deltakere) 8400

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på safarien. Flybillett er ikke inkludert i programprisen.

Mulige utvidelser

Eswatini

Legg til en 1 dags tur til Eswatini for å se kongeriken innen Sør-Afrika. Pris: 2000 ZAR (ca 1150kr)

Mosambik

Besøk fantastiske Mosambik med samme guide som på safarien. Vi anbefaler en 2 dagers tur med 1 natt i Mosambik. Pris: 7500 ZAR (ca 4200kr)

Annet

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Andre aktiviteter

Kan kombineres med:

Ring eller send SMS

Hjem » Alle aktiviteter » Safari i Kruger Nasjonalpark

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!