Safari Kruger Nasjonalpark

Reis på safari i Sør-Afrikas berømte Kruger Nasjonalpark, se dyrene i sitt rette element på nært hold. Vi har skreddersydd en safari for deg. Big 5 venter på deg - hva venter du på?

GoXplore Safari

Reis på safari i Kruger nasjonalpark med GoXplore. Vi har utviklet vår egne safari basert på våre egne reiser i Sør-Afrika. Det finnes ikke noe bedre enn å delta på en reise som er satt opp av en reisende akkurat som deg. Du kan forvente 4 dager med aktiviteter, dyr og natur - nettopp sånn en safari skal være. Det er mulig at noen av dagen vil endre rekkefølge underveis på grunn av været så vi ber deg ha et åpent sinn. Dette er jo tross alt Afrika.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Program

Dag 1

Ankomme Hoedspruit - du vil ble hentet av vår partner som tar deg med til Bush Lodge der du skal bo de neste tre nettene.

Etter at du har sjekket inn vil bærer det avgårde på en ettermiddags/kveldssafari. Du reiser ut til et av de private viltreservatene i området i en 4x4 bil for å se etter the Big 5. Det som er annerledes i de private viltreservatene er at du får kjøre av veien for å komme enda tettere på dyrene. Du må neste klype deg selv i armen for å forstå at du er bare 2 meter fra en løve, elefant eller andre dyr, uten at de tar nevneverdig notis av det.

Etter å ha kjørt rundt i et par timer og forhåpentlig sett mange dyr allerede og mørket faller går turen tilbake til lodgen der middagen serveres.

Husk å ta med noe litt varmere klær som du kan ta på deg når det bli mørkt. Det blir fort kjølig når solen går ned. Tar gjerne med deg en hatt/caps også.

Inkludert: middag, safari i privat viltreservat, overnatting
Ikke inkludert: lunsj. Det er lagt inn et stopp i Hoedspruit på veien sånn at du kan plukke med deg en lunsj.

Dag 2

I dag er det tidlig opp siden hele dagen skal brukes i Greater Kruger nasjonalpark. Dette er en av Sør-Afrikas eldste nasjonalparker og er hjem for mer enn 500 fuglearter, 1000 reptiler og 150 pattedyr arter. Din safariopplevelse begynner rett på innsiden av porten så pass på å ha øynene åpne. I løpet av dagen ser du etter forskjellige dyr, stopper ved vannhull og spiser litt. Pass på maten din når du spiser, apene syns det er kjempestas med en liten smakebit.

Etter en hel dag i Kruger reiser du tilbake til lodgen og du har tid til en svømmetur i bassenget før middag dersom du vil det.

Husk å ta med klær både for varmt og kjølig vær, solbriller, hatt/caps og kikkert kan også være lurt. Litt snacks og drikke er heller ikke dumt.

Inkludert: Frokost, middag, Greater Kruger Safari, overnatting
Ikke inkludert: Lunsj. I løpet av dagen er det lagt inn et stopp i Kruger i restaurantområdet der du selv kan veøge hvor du vil spise.

Dag 3

Valgfri aktivitet

Inkludert: Frokost, middag, overnatting
Ikke inkludert: lunsj

Dag 4

I dag skal du utforske viltreservatet du bor i - til fots. Dette gjør du selvfølgelig sammen med en guide og du kommer til å lære om naturen og dyrene som bor her. Sannsynligheten for at du ser sebraer og giraffer er stor. Dette er er en flott avslutning før du pakker sekker og reiser videre.

Inkludert: Frokost, morgentur i Guernsey Nature Reserve

Reise

Du flyr til Hoedspruit.

Ankomsten bør være før kl 13:30 for at du skal rekke å være med på alt.
Avreise bør være etter kl 12:00 den siste dagen på programmet.

Du vil få informasjon om riktige ankomsttider og avreisetider når du får bekreftelse på Safari.

Boforhold

Du kommer til å bo i en ordentlig Bush Lodge utenfor Hoedspruit i Guernsey Natur Reserve. Du vil bo i bungalows som har komplett bad og er du heldig kan det være en giraff som titter inn mens du dusjer - noe du ikke kan oppleve alle andre steder.

Vi anbefaler at du ikke lar ting ligge fremme i stuen i bungalowen. Denne er nemlig åpen ut mot naturen og de små apene i området er veldig nysgjerrige så det kan godt hende de tar med seg ting som ligger fremme.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Safari Kruger Nasjonalpark Pris
4 dager/ 3 netter 9400

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på safarien. Flybillett er ikke inkludert i programprisen. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

Du kan regne med ca 500 NOK i lommepenger for denne safarien i tillegg til det den aktiviteten du velger koster.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter

En av dagene kan du selv velge hvilken aktivitet du vil være med på. Aktivitetene bookes når du ankommer. Eneste unntaket er Hot Air Ballooning som vi anbefaler at du booker før du reiser.

Alle aktivitetene er populære, men det er mange som velger Panorama Route for å på muligheten til å se mest mulig av denne delen av Sør-Afrika.

Hot Air Ballooning

Det er soloppgang og stillheten i luften brytes bare midlertidig av de kraftige brennerne eller fulgekvitter. Spenningen er til å ta og føle på.

Samtidig som du svever lett over tretoppene i den vakre Magalies River Vally - en region som skryter av det beste været for ballongflying i verden - nipper du til et glass med champagne. Den unike og neste overnaturlige utsikten vil være et minne for livet.

Hestesafari

Det finnes ingen motorlyd, det er kun kun lyden av hestenes skritt du hører på veien gjennom ørkenen. Mens du skritter langs veien fortsetter dyrene som før, enten det er å spise, ta vare på hverandre eller markere reviret sitt. Hoedspruit Wildlife Estate er hjemme til giraffer, sebraer, gnuer, leoparder og mange, mange andre dyr. Vi kan ikke garantere at du får se alle de forskjellige, men spenningen rundt hva som finnes rundt neste sving er noe av det som gjør villmarken så fascinerende. Stien følger en elv med du dammer der mange dyr kommer for å slukke tørsten. Enten du er fuglekikker, elsker dyr eller bare er med for opplevelsen så er hestesafari en naturlig måte å oppleve villmarken på.

Moholoholo Centre

Liggende i skyggen av den kongelige Mariepskop som er en del av de mektige fjellene i Drakensber er vårt Wildlife Rehabilitation Centre hjem for mange av Sør-Afrikas forlatte, skadede og forgiftede dyr. Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre er stolte av sin innsats for å informere om dyrelivet i Sør-Afrika.

Flodhesten Jessica og båttur

Jessica er en 10 år gammel flodhest som bor i nærheten av Hoedspruit. Det som gjør Jesicca så spesiell er at hun er et villdyr som samehandler med mennesker på en annen måte enn naturen har tiltenkt. Det er mange som tror at flodhester er de farligste dyrene i Afrika og det er mange historier om flodhester som har angrepet og drept mennesker som har kommet for nært.

Panorama Route

Panorama Route er en naturskjønn vei i Sør-Afrika. Denne veien er gjennomsyret av landets historie og ligger i provinsen Mpumalanga. Veien er sentrert langs Blyde river Canyon som er verdens tredje største canyon med mange fossefalle og en av de største plantede skogene i Sør-Afrika.

Landmerker

Mpumalangas området er rikt på naturlige landmerker og de fleste finner du på Panorama Route.

God's Window - Et utsiktspunkt på Drakenberg Escarpment. Fjellene faller 700 meter fra utsiktspunktet og på en klar dag kan du se helt til Mosambiks grense.

Bourke's Luck Pothole - naturlige geologiske formasjoner som er blitt til ved at vann forflytter seg gjennom landskapet over flere århundrer.

Three Rondavels - dette fenomenet er oppkalt etter små gresshytter som kalles for rondavels på grunn av deres merkelige likhet.

Blyde River Canyon - er en del av den 29 000 hektar store Blyde Canyon Nature Reserve og er uthult fra nesten 2,5 km med rød sandsten.

Hoedspruit Endangered Species Centre

Hoedspruit Endangered Species Centre er et unikt senter som jobber med å bevare de sjelden og truede artene som er spesielle for det afrikanske dyrelivet. Senteret er et levende bevis på at mennesker kan gjøre en forskjell som på lang sikt kan være med på at planeten og dyrene overlever lenger.

Prisene for aktivitetene er oppgitt i ZAR (Sør-Afrikanske Rand).

Hot Air Ballooning: 4040 ZAR (en time)
Hestesafari: 650 ZAR (en time) eller 750 ZAR (to timer)
Moholoholo Centre: 440 ZAR
Kinyonga Reptile Park: 500 ZAR
Elepahant Interaction: 1500 ZAR
Flodhesten Jessica og båttur: 850 ZAR
Panorama Route: 1100 ZAR
Hoedspruit Endangered Species Centre eller Cheetah Breeding: 600 ZAR

Kort eller kontanter?

Du kan betale med kort i løpet av hele oppholdet. Du kan selvfølgelig også bruke kontanter dersom du ønsker det.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Sør-Afrika

Velg et program i Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Safari Kruger Nasjonalpark

Kine S bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!