Work & Travel

På Work & Travel programmene våre gir vi deg muligheten til å jobbe og tjene penger til reisekassen samtidig som du har det gøy og opplever verden. Programmet lar deg oppleve kulturen tett på og er den perfekte måten å få mest mulig ut av reisen din på.

Vis meg Work & Travel +

Les mer om Work & Travel

Work & Travel

Vi gjør det mulig for deg å reise til Australia, Canada, Japan eller New Zealand for å jobbe og reise! Dette er en perfekt måte å få så mye som mulig ut av din reise. Du kommer til å tjene penger underveis og på den måten ha råd til alle de heftige aktivitetene som landene kan tilby. Vi har hardtarbeidende arbeidsformidlere på plass som gjør alt for at du skal få en jobb. For å kunne jobbe i landene må man oppfylle visse krav som myndighetene har satt. Vi ordner alt dette for deg, for at du skal kunne spare tid, penger og kunne begynne eventyret ditt fra dag en. Test surfing på Australias herlige strender, adrenalinfylte aktiviteter i New Zealand, opplev pulserende Tokyo i Japan eller ta skiene fatt og test noen av verdens beste skibakker i Canada. Bli med og få ditt livs eventyr!

Hvem kan reise?

Siden vårt Work & Travel program er basert på et arbeidsvisum, så har myndighetene satt et krav på at du må være mellom 18-30 år for Australia, New Zealand og Japan. Aldersgrensen er 18-35 år for Canada. I alle land må du vise at du har et visst beløp på konto for å kunne søke visum (litt forskjellige krav fra land til land). I tillegg finnes det krav om flybilletter, skatt, bankkonto m.m. som også må ordnes for at man skal kunne jobbe lovlig i landet. Disse trenger du ikke bekymre deg for når du reiser med oss, vi organiserer alt dette for deg.

Work & Travel Australia

Work & Travel som konsept

Gjennom å reise på Work & Travel med et arbeidsvisum får du muligheten til å oppholde deg i landet i opptil et år. For å bekoste alle aktivitetene, kost og losji, behøver du ofte mer enn det du har med deg hjemmefra. Det er da det er perfekt å få hjelp fra vår arbeidsformidling sånn at du kan få tjent inn litt ekstra reisepenger. På denne måten kan du forlenge ditt oppholde i landet og gjøre alle de aktivitetene du ønsker!

Det å reise på Work & Travel innebærer også at du får innblikk i en ny kultur som er annerledes enn din egen. Du kommer til å bli stilt ovenfor forskjellige utfordringer og det er på denne måten du utvikler deg. Du bør være fleksibel, ha en positiv innstilling og så klart være åpen for nye kulturer.

Du velger selv hvordan du vil legge opp reisen din etter introduksjonsdagene og du kan få hjelp i løpet av hele reisen dersom du vil det. Ellers er det opp til deg hvor du vil reise og hva du vil gjøre.

Arbeide i et annet land

Som du sikkert forstår er det en stor fordel å ha jobbet i et annet land og du vil automatisk bli plassert høyere opp på arbeidsgivers list når du kommer hjem og søker jobb/utdanning. Men det er kanskje ikke alltid like lett å finne jobb uten arbeidserfaring og dessuten i et helt nytt land. Det er en av de mange grunnene til hvorfor du skal reise med oss, vi har en omfattende arbeidsformidling som er perfekt for deg som ikke har så stor erfaring innenfor arbeidslivet.

Hvordan får jeg jobb?

Vi har en arbeidsformidling som hjelper deg med å finne jobbkontakter og så lenge du er fleksibel, frempå og kan tenke deg forskjellige typer jobb så kommer det til å ordne seg. Jobbkontaktene som vi tilbyr er til for at du skal kunne fylle på reisekassen og ha råd til gjøre alle de spennende aktivitetene.

Før avreise

Før avreise kommer du til å få informasjon og råd om jobbmuligheter, CV og andre saker du bør tenker på i forbindelse med å jobbe i et annet land. Lokal bankkonto feks er noe du vil trenge for å kunne få utbetalt lønn når du er i landet. Vi anbefaler også å få oversatt de viktigste referansene dine til engelsk før du reiser. Det hjelper en arbeidsgiver i Australia lite om referansen din er på norsk! På Canada All Set og Australia All Set kan vi også garantere jobb før du reiser fra Norge, men her er det også krav om minstelengde på jobben, så du mister litt av fleksibiliteten som mange verdsetter.

Etter ankomst

Det er nå du begynner jobbsøkingen. Vi anbefaler at du tar noen uker fri i starten for å bli bedre kjent med landet - kanskje en surfekurs, skitur eller litt reising er på sin plass? Sånn rekker du også å bli kjent med nye mennesker og har lettere for å ta kontakt. Den første perioden i landet du har valgt blir det mye informasjon om jobb, bosted, skatt, mm og selvfølgelig er en viktig del å bli kjent med andre i samme situasjon. Vår lokale partnere organiserer både utflukter og sosiale arrangement du kan delta på for å gjøre det lettere å få et større nettverk så fort som mulig. Som deltaker på Work & Travel kommer du til å treffe mange andre backpackere som er på en lignende reise. Også fra disse vil du kunne få tips og råd om jobb og bosteder, uavhengig av landet du har reist til. Du trenger ikke å ha tidligere arbeidserfaring for å reise på working holiday, men jo mer erfaring du har, jo lettere det vanligvis er å finne en jobb. Samtidig er det også viktig å ikke være såpass kravstor at du går glipp av mange mulige jobb! 

Hvilke jobber kan jeg få?

Avhengig av hvilket land du reiser til så varierer jobbene. På Work & Travel Canada tilbyr vi jobb innen hotell, restaurant, café og barer. Har du et spesifikt ønske, så kan vi se hvordan mulighetene er for det. Husk at vi kan garantere deg jobb, men vi kan dessverre ikke garantere deg drømmejobben. Uansett hvilken jobb du ender opp med så kommer du til å ha en fantastisk reise.

På en working holiday i Australia eller New Zealand så kan vi hjelpe til innenfor mange forskjellige jobbområder. Det kan være innen restaurant, café, barer, tivoli, lagerarbeid, fruktplukking, pakking, byggearbeid m.m. For å få mer spesifikk informasjon om dette er det bare å klikke på det landet du er interessert i.

Vanlige jobb i Japan er på restaurant og café, språkcafé, i engelsktalende barnehager eller som barnepike, i butikk, på hotell og resort, som engelsklærer og mer. Ofte er det nivået på japansk som setter en begrensning for hvilken jobb som er aktuelt. De som snakker best japansk har de fleste valgmuligheter, og det er også litt derfor at vi anbefaler alle å bli med på japanskkurs i starten av oppholdet, uansett hvilken nivå du har i bunn. 

Work & Travel New Zealand

Hva betaler du for?

Vi syns det er viktig at du som deltaker på vårt Work & Travel program vet hva du betaler for og vi har derfor valgt å liste opp noen av de mange punktene som inngår i programprisen.

Administrasjon

Det er mange kranglete regler i forbindelse med Work & Travel. Vi er her for å gi deg en så smertefri eventyr som mulig og hjelper deg derfor med:

Du kan derfor bruke tiden til å fokusere på selve reisen! Dessuten kommer du til å få detaljert informasjon om din reise slik at du kan forberede deg på alt det spennende du skal gjøre.

Personlig service

Alle vi i GoXplore har vært ute i verden og gjort lignende reiser som det du nå står ovenfor. Derfor kan vi også gi deg tips og råd for akkurat din reise. Vi hjelper deg før, i løpet av og etter reisen din! Du velger selv hvor mye du vil ha kontakt med oss. Den servicen vi gir i forbindelse med ditt eventyr er det vanskelig å finne hos mange andre reiseselskap. Hver deltaker som reiser med oss blir kontaktet før avreise for å dobbeltsjekke at alt er klart til avreise.

På alle våre program har vi et nødnummer som du kan nå 24 timer i døgnet. Dette kan det være greit å vite om dersom det mot formodning skulle skje noe. Dessuten har du alltid mulighet for å kontakte enten oss i Norge eller vårt kontor i landet du er dersom det er noe du lurer på. Med oss får du en trygg og sikker reise.

Informasjonsmøte

Det å komme til et helt nytt land vil være annerledes, men på grunn av informasjonsmøtet kort tid etter du har landet vil gi deg en perfekt start på ditt nye eventyr. Her blir alt i forbindelse med vår jobbformidling gått gjennom i tillegg til hvordan det er å jobbe og reise i landet, hva du kan gjøre, hjelp i forbindelse med din nye bankkonto, hvordan man fyller ut skatteskjemaet og mye annet. Så klart er det opptil deg hvordan du vil reise og oppleve ditt eventyr.

Arbeidsformidling

For at du skal ha råd til å oppholde deg i landet over en lengre periode vil det lønne seg å tjene litt ekstra reisepenger underveis. Med vår arbeidsformidling så står du først i køen på et hundretalls jobber hver måned og disse er kun til våre deltakere. Så lenge du er frempå, fleksibel og kan tenke deg forskjellige type jobber vil det ikke være noe problem for deg.

Vårt kontor

Ikke nok med at vi har arbeidsformidling, vi har også et kontor der de ansatte er der for å hjelpe deg i forbindelse med din reise. Det kan være tips i forbindelse hvor man skal leie bil eller leilighet, eller forskjellige aktiviteter. De har også en rekke sosial arrangementer du kan delta på. Det kan være biljardturneringer, BBQ kvelder og mye annet. Du vil sånn kunne møte mange herlige mennesker. Vårt kontor er til for at du skal ha det så bra som mulig – bruk dem!

Work & Travel Canada

Uforglemmelig opplevelse

Selvfølgelig betaler du også for opplevelser! Tenk deg å lære å surfe på Australias østkyst, ta dykkerlappen på Great Barrier Reef, hoppe i strikk fra 134 m, vandre samme sted som Gollum i Ringenes Herre eller kaste deg utfor bakkene i Rocky Mountains. Dette samtidig som at du treffer venner for liver, jobber på spennende steder og har en uforglemmelig opplevelse. Vi gjør det mulig! Doer or dreamer, who are you mate?

Hvorfor reise på Work & Travel med oss?

Vi i GoXplore har alle reist mye og har vært i samme situasjon som våre deltakere. Derfor kan vi gi deg personlig service, tips og råd samt at vi mer enn gjerne deler våre erfaringer. GoXplore er Skandinavias største spesialist på å kombinere jobb og reise rundt om i verden. Vi ønsker å tilby våre kunder god service, sikkerhet, og et personlig engasjement.

Uansett hvilket program du velger å reise på så hjelper vi deg med alt du trenger å vite og organisere i forkant, slik som visumsøknad og flyreisen. Vi gir våre kunder trygghet gjennom veiledning fra våre GoXplore ansatte, vårt forsikringsselskap og lokale koordinatorer!

Vi er et flott team på kontoret i Oslo, som alle ønsker at du skal få en så fantastisk reise som mulig. Vi svarer gjerne på alle mulig og umulige spørsmål. Husk at ingen spørsmål er dumme! Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt!

Personlig fordeler med å reise på Work & Travel

Det å reise på Work & Travel kommer til å innebære store personlige fordeler fordi du kommer hjem med mer arbeidserfaring, kunnskap, innsikt og mange, mange minner for livet.

Internasjonale forbindelser

Noe som vi i GoXplore jobber mot er å minske kulturbarrierne som finnes i verden. Vi ser at reisene skaper en forståelse for andre kulturer og på den måten kommer barrièrene til å minske i løpet av reisen. Å reise på Work & Travel er ikke bare et eventyr utenom det vanlige men du vil også få med deg masse fordeler som kan være nyttige i fremtiden.

Utvid din CV

Etter å ha reist på Work & Travel kommer din CV til å skille seg ut fra mengden. Vi vet av erfaring at arbeidsgivere setter pris på at man utfordrer seg selv og kan vise at man ikke er redd for å ta i et tak. Du vil komme flere steg lenger på arbeidsmarkedet.

Bedre dine engelskkunnskaper

Hvordan gikk det med språk på skolen? Uansett hvordan dine engelskkunnskaper er så kommer du til å bli vesentlig bedre. Vi kan garantere at det du lærte på skolen virkelig vil skyte fart når du utøver det til daglig med engelsktalende mennesker. Du jobber med aussies i Australia, kiwis i New Zealand og canadiere i Canada og med andre internasjonale backpackere. I bunn og grunn kommer du til å prate engelsk under hele oppholdet ditt.

Utvikle deg som person

For å reise på Work & Travel så kreves det at du er fleksibel, åpen for nye erfaringer og eventyrlysten. Du kommer også til å merke at du noen ganger må gå utenfor din komfortsone og møte utfordringer du overhodet ikke har lyst til. Men vi lover, det er når du gjør nettopp det at du utvikler deg mest.

Venner for livet

Du kommer til å treffe mange herlige mennesker, når du reiser, når du jobber, når du surfer, står på ski, ja egentlig hele tiden. Du er aldri alene når du reiser på Work & Travel.

Du får mye for pengene

Som du forstår så får du veldig mye for det du betaler og vi kan ikke begynne å beskriver hvilken mulighet dette faktisk er!

Spørsmål eller annet?

Ring eller send SMS

Hjem » Programtyper » Work & Travel

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!