1. Volunteer Bali 2. Volunteer Lovina 3. Sea Turtle project 4. Volunteer Ubud 5. Ubud Construction 6. Volunteer Ubud

Frivillig arbeid på Bali

Reis og jobb som frivillig på fargerike Bali! Du kan jobbe på skole, barnehage, bygg- og renoveringsprosjekter, helseprosjekt, miljøutdanning eller skilpaddeprosjekt i Ubud, Lovina og Nusa Penida.

Les mer

Frivillig Bali

Bali er farger, dans, spennende smaker, surfing og ikke minst vakre strender. Bali regnes som Indonesias viktigste turistmål og er kjent for kunstformer som for eksempel dans, malerier, skulpturer, tre utskjæringer, scenekunst, templer og håndverk og ikke minst landskap. Du kan ikke reise til Bali uten å ha opplevd balinesisk dans, enten det er på en hvit strand, i et hellig tempel eller på en fargerik festival.

Gjennom GoXplore får du muligheten til å oppleve den spesielle kulturen samtidig som du gir noe tilbake til lokalsamfunnet. Du kan blant annet hjelpe til med enkel engelskundervisning og andre aktiviteter i en lokal barnehage eller lære bort grunnleggende førstehjelp og hygieniske prinsipper på et medisinsk prosjekt. På det medisinske prosjektet er det også behov for hjelp og assistanse fra frivillige med medisinsk bakgrunn til helsecamper og tannlegesjekker. Drømmer du om å bli lærer eller har du kanskje lærerutdannelse kan undervisningsprosjektet være noe for deg. Gjennom programmet har du også muligheten til å kombinere frivillig arbeid med aktiviteter som «Yoga & Mind» uken i Ubud/ Lovina eller en uke med «Bali Adventure» der du blant annet besøker en aktiv vulkan og får prøvd deg på elverafting på elven Ayung. Har du lyst kan du også legge til en uke med «Beach Holiday» på Sanur stranda (må være minst to deltakere på denne aktiviteten for at den skal bli arrangert).

Hvem kan delta?
Programmet er lagt opp for deg som er over 18 år. For å kunne være med på programmet må du kunne snakke engelsk. Du bør være motivert til å ta i et tak og jobbe selvstendig. Det å jobbe som frivillig byr ofte på uforutsigbarhet, så det er viktig at du har evnen til å være fleksibel og ikke minst tilpasningsdyktig.

Noen raske fakta om Frivillig Bali
Passer for18 og oppover, barnefamilier
KvalifikasjonerGlad i arbeid med mennesker og dyr
Lengde3 til 12 uker
AnkomstplassDenpasar
Nærkontakt med dyrPå skilpaddeprosjekt - Ja
Antall deltakereVanligvis 20+
Burde bestillesHelst 3 måneder i forkant (visumet tar noen uker)
StartdatoAnkomst på søndag (hver uke)
Frivillig arbeidFrivillig arbeid med dyrUndervisningFrivillig arbeid med barnSkilpadderMedisin & HelseFamilievennlig
Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
Jeg har det utrolig fint, nettopp fullført mine to første dager på Nusa Penida. Introduksjonsuka i Ubud har vært veldig bra, og jeg har fått mange nye venner og bekjente. Det er vanskelig å sette ord på hva som har gjort størst inntrykk, for jeg visste så godt hva jeg skulle komme til! Jeg koser meg så mye med å snakke engelsk og å lære små fraser og uttrykk på indonesisk. Gleder meg veldig til å være med skilpaddene hver dag, de er virkelig helt fantastisk flotte!

Helle Frivillig Bali

Prosjekter

Vi har prosjekter i Ubud, Lovina og Nusa Penida. Introduksjonsuken som begynner på mandag holdes i Ubud . Denne gir deg en fin og myk start på oppholdet ditt. Uken begynner med litt språkundervisning og en orientering i nærområdet og følges opp av kulturelle utflukter, besøk på ulike templer og en tur rundt i pittoreske Ubud. Du vil også få oppleve et tradisjonelt balinesisk danseshow og gå på en ekte risterrasse og rismarker. Du vil lære om den lokale batikk kunsten, og utforske dine kulinariske ferdigheter i et grunnleggende balinesisk matlagingskurs. Uken avsluttes med en åndelig tur til det berømte tempelet "Pura Tirta" der du kan dusje i vievann og be for lykke.

Velger du å jobbe i Lovina er det mulighet for introduksjonsuke i Lovina.

Etter introduksjonsuken begynner du å jobbe på ett eller flere prosjekter. Merk at det pga skoleferier kan være perioder hvor noen an prosjektene er stengt. Se oversikten under REISE.

De ulike prosjektene i Ubud er:

Barnehage
Dette prosjektet tilbyr gratis førskole til de lokale 4-5 åringer fra landsbyer rundt Ubud. Barnehagen er uformell, og som barn flest vil barna her gjerne heller leke og ha det gøy enn å lære. Men ved å oppfordre barna til utdanning og læring og lære dem noen grunnleggende engelske uttrykk, for eksempel enkle hilsener, vil du være i stand til å så frøene til livslang læring for disse barna. Du kan blant annet undervise i engelsk og lære dem å kommunisere. Du vil være i stand til å gi dem verdifulle råd som de vil ha nytte av i årene som kommer. I løpet av den tiden du er på prosjektet har du muligheten til å være en viktig og verdifull del av lokalsamfunnet. For å jobbe på dette prosjektet må du like barn for du vil være omgitt av dem mesteparten av dagen. Man jobber som oftest tidlig på dagen og avslutter rundt 12 tiden. Etter dette så bruker man ca 2-3 timer i frivillighets sentret til å planlegge neste dag. Arbeidsdagen i barnehagen varer i ca 2-3 timer. Det kan hende at du må stå for undervisningen selv, noen ganger jobber du som assistent. Det er ingen fast mal eller pensum man skal følge for å lære barna engelsk så her det bare å være kreativ. Du vil få all hjelp med støtte og materiale av Green Lion om du skulle trenge dette. Prosjektet er stengt i perioden Juni, Juli, August og Desember.

Undervisning
Som frivillig på et undervisningsprosjekt vil du få mulighet til å undervise på den lokale skolen eller på programmets egne undervisningssentere rundt omkring i Ubud. Undervisningstilbudet som støttes av myndighetene er noen ganger bare et par ganger i uka, så støtte fra frivillige gir skoler og undervisningstilbud muligheten til å tilby barna mer gratis undervisning. Arbeidet kan variere fra flere engelskbaserte fag, til undervisning i musikk, sport og kunst. I løpet av perioden du er på prosjektet kan du få muligheten til å holde undervisningen på egenhånd eller sammen med en annen frivillig, men dette kommer an på dine ferdigheter og ønske om å drive undervisningen på egen hånd. Barna er 4-7 år i førskolen og mellom 7-14 år i grunnskolen. Prosjektet passer best for deg som har erfaring eller kunnskap med undervisning, men det er ikke et krav. Du må snakke godt engelsk og være glad i barn. Det er meget viktig å undervise disse barna på en måte som gjør det morsomt for dem å lære engelsk i hverdagen. Man jobber noen timer om dagen på skolen og resten går til å forberede neste dags leksjoner.

Bygg og renovering
Dette prosjektet fokuserer på å bygge og renovere hus og kommunale bygg, skoler, biblioteker og lekeplasser i landsbyer rundt Ubud. Frivillige jobber sammen med en lokal veileder som veileder og jobber sammen med lokale familier og frivillige. Prosjektet innebærer hardt fysisk arbeid. Du vil kunne hjelpe til med å legge murstein, snekre, male, legge fliser og planering/hagearbeid. Frivilliges bidrag gjør en forskjell ved å støtte lokale familier og barn og gi dem bedre levekår. Dette igjen bidrar med å avlaste pårørende. Merk deg at det kan være veldig varmt i sommer mnd å jobbe med renoveringsprosjektet. I Sommer mnd så er det ekstremt varmt å jobbe på dette prosjektet så du må være i fysisk god helse for å delta.

Healthcare Education
På dette prosjektet er din jobb som frivillig å undervise lokale barn om hygiene og gjøre de interessert i lære hvordan kroppen fungerer og hvordan de kan ta vare på den. Dette prosjektet trenger dyktige og engasjerte frivillige som kan hjelpe til å utvikle prosjektet. I tillegg trenger de fagfolk som er interessert i undervisning i grunnleggende førstehjelp og hygiene. Å få hjelp fra frivillige med rett kompetanse for disse formålene har stor betydning for prosjektet fordi det er så store ytterpunkter når det gjelder hygiene. Som frivillig kan du bidra til å forebygge mange unødvendige helseproblemer og lett overførbare sykdommer. Prosjektet trenger både faglærte helsearbeidere, men også frivillige som kan lære enkle hygienevaner som å vaske hender, pusse tenner, bruke rene klær og generell renslighet. Det kan virke som svært enkle ting, men det er utrolig viktige skritt for å bidra til å forbedre den generelle helsen. Prosjektet har ikke som mål å innføre vestlig helsestandarder på Bali, det er allerede gode hygieniske vaner i deler av lokalbefolkningen. Det er de som har svært dårlig helse og hygiene prosjektet er rettet mot. En tann undersøkelse eller generell helsesjekk kan gjøre en stor forskjell for disse menneskene .

Miljøutdanning
Dette prosjektet fokuserer på å gi miljø opplæring på grunnskolene på Bali. Ditt arbeid som frivillig går ut på å arbeide sammen med prosjektledere, andre frivillige og elever for å bedre miljøet og å vise for barna at dette er viktig arbeid. Prosjektet omfatter i dag aktiviteter som å plante trær, rydde opp strender og elver og en kampanje mot bruk og feil bruk av plast.

Prosjektet på Nusa Penida er:

Turtle Conservation & Rehabilitation
Skilpaddeprosjeket ligger på den koselige og sjarmerende øya Nusa Penida, 45 minutter med hurtigbåt fra Bali. Frivillige vil bidra til å samle inn viktige data om skilpaddepopulasjonen på Nusa Penida. Avhengig av sesong, kan du også identifisere ulike skilpaddearter, samle egg, overvåke reir eller sikre at skilpaddeungene kommer seg i sikkerhet ned til sjøen. Du arbeider som frivillig med et lokalt team til å bidra og beskytte truende havskilpadder i Indonesia. På dagtid/ettermiddagen underviser frivillige også engelsk på en av de lokale skolene på øya. Frivillige må være forberedt på en lavere levestandard på øya, med noen butikker og attraksjoner, men med stranden rett utenfor døren! Du må bli på prosjektet minst to uker for å kunne delta som frivillig på Turtle Conservation Project.

Prosjektene i Lovina er:

Barnehage
Dette prosjektet tilbyr gratis førskole til de lokale 4-5 åringer fra landsbyer rundt Lovina. Barnehagen er uformell, og som barn flest vil barna her gjerne heller leke og ha det gøy enn å lære. Men ved å oppfordre barna til utdanning og læring og lære dem noen grunnleggende engelske uttrykk, for eksempel enkle hilsener, vil du være i stand til å så frøene til livslang læring for disse barna. Du kan blant annet undervise i engelsk og lære dem å kommunisere. Du vil være i stand til å gi dem verdifulle råd som de vil ha nytte av i årene som kommer. I løpet av den tiden du er på prosjektet har du muligheten til å være en viktig og verdifull del av lokalsamfunnet. For å jobbe på dette prosjektet må du like barn for du vil være omgitt av dem mesteparten av dagen. Man jobber som oftest tidlig på dagen og avslutter rundt 12 tiden. Etter dette så bruker man ca 2-3 timer i frivillighets sentret til å planlegge neste dag.

Undervisning
Som frivillig på et undervisningsprosjekt vil du få mulighet til å undervise på den lokale skolen eller på programmets egne undervisningssentere rundt omkring i Lovina. Undervisningstilbudet som støttes av myndighetene er noen ganger bare et par ganger i uka, så støtte fra frivillige gir skoler og undervisningstilbud muligheten til å tilby barna mer gratis undervisning. Arbeidet kan variere fra flere engelskbaserte fag, til undervisning i musikk, sport og kunst. I løpet av perioden du er på prosjektet kan du få muligheten til å holde undervisningen på egenhånd eller sammen med en annen frivillig, men dette kommer an på dine ferdigheter og ønske om å drive undervisningen på egen hånd. Barna er 4-7 år i førskolen og mellom 7-14 år i grunnskolen. Prosjektet passer best for deg som har erfaring eller kunnskap med undervisning, men det er ikke et krav. Du må snakke godt engelsk og være glad i barn. Det er meget viktig å undervise disse barna på en måte som gjør det morsomt for dem å lære engelsk i hverdagen.

Bygg og renovering
Dette prosjektet fokuserer på å bygge og renovere hus og kommunale bygg, skoler, biblioteker og lekeplasser i landsbyer rundt Lovina. Frivillige jobber sammen med en lokal veileder som veileder og jobber sammen med lokale familier og frivillige. Prosjektet innebærer hardt fysisk arbeid. Du vil kunne hjelpe til med å legge murstein, snekre, male, legge fliser og planering/hagearbeid. Frivilliges bidrag gjør en forskjell ved å støtte lokale familier og barn og gi dem bedre levekår. Dette igjen bidrar med å avlaste pårørende. Merk deg at det kan være veldig varmt i sommer månedene å jobbe med renoveringsprosjektet.

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Du må ankomme Denpasar International Airport på Bali (DPS). Selve transporten fra Denpasar til Ubud er ca 3 timer med bil.

Før du starter å jobbe på et prosjekt har du en introduksjonsuke. Denne introduksjonsuken har faste oppstartsdatoer, hver mandag. Det er derfor anbefalt at du ankommer Denpasar søndagen før introuken begynner. Overnatting er inkludert fra denne søndagen av. Når du ankommer denne søndagen vil du bli møtt på flyplassen og kjørt til huset du skal bo i. Om du har planer om å reise i Indonesia før programmet starter går det fint, men husk å kontakte oss og avtal hvor du skal møte en representant fra vår lokale partner så du kommer deg frem dit du skal bo.

Om du ankommer før søndagen og vil overnatte i frivillighetshuset koster det ca 400kr per natt per person i tillegg til 400kr ekstra for henting på flyplassen på en annen dag enn søndag.

Skoleferie

På barnehage og skoleprosjektene vil skoleferier har noe å si for muligheten til å delta på prosjekt. Vi tilbyr alternativt arbeid de ukene dette gjelder, men du bør være klar over dette i forkant. Nedenfor finner du oversikten over alle skoleferier i 2024, samt de prosjektene som er påvirket, og det som er foreslått som alternativt arbeid (du kan også ofte velge noe annet, men det kan tilkomme kostnad om det er dyrere, feks havskilpaddeprosjekt på Nusa Penida). Ulik Norge kan ferieukene endre seg med kort varsel!

Dato Ferie/Annet grunn Foreslått alternativ Prosjekter som frafaller
February 26 - March 9, 2024 Galungan and Kuningan Ceremony
School Cleaning and Renovation Camp
Teaching Project 
Healthcare Education Project
Environment Education Project
Kindergarten Project
March 18 - 22, 2024
Midterm Test for Primary School (1 Week)
Kindergarten Project
Teaching Project
Healthcare Education Project
Environment Education Project
April 10 - 11, 2024 (Wednesday and Thursday)
National Holiday 2 days (Idul Fitri)
Teaching for Primary School placement is available for kindergarten participants. Kindergarten Project
May 13 - 17 2024
School Examination (The date may change due to Big Hindu Ceremony)
(2 Weeks)
Kindergarten Project
Teaching Project
Healthcare Education Project
Environment Education Project
June/July/August (3 Months)
School Holiday For Kindergarten
Please note that school holidays will also run for primary school which means we can get fewer students during the program. Kindergarten Project
September 9 - 13, 2024 Midterm Test for Primary School (1 Week) Kindergarten Project Teaching Project 
Healthcare Education Project
Environment Education Project
September 23 - October 5, 2024
Second Galungan and Kuningan Ceremony School Cleaning and Renovation Camp Teaching Project
Healthcare Education Project
Environment Education Project
Kindergarten Project
December 2 - 6, 2024 School Examination (1 Week) Kindergarten Project Teaching Project
Healthcare Education Project
Environment Education Project
December 16 - 27, 2024 School Holiday 2 weeks Teaching Project Healthcare Education Project
Environment Education Project
Kindergarten Project
Angrer ikke i det hele tatt på at jeg dro! Et minne for livet. Helt fantastisk og oppleve Bali på denne måten.

Mari Frivillig Bali

Hvorfor Frivillig Bali med GoXplore?

  • Du vil bli kjent med frivillige fra over hele verden
  • Du får oppleve en annen side av den indonesiske kulturen enn hva du ville gjort som turist
  • Du får muligheten til å gi noe tilbake til lokalsamfunnet på Bali
  • Du får muligheten til å oppleve vakre og stemningsfulle Ubud og Nusa Penida
  • Du har 24 timers support på plass
  • Du får være med på en hel introduksjonsuke med på spennende aktiviteter
  • Du kan kombinere frivillig arbeid med opplevelser som yoga og elverafting
  • Opplev Bali sine farger, dans, spennende smaker, surfing og vakre strender.
  • Du får en mulighet til å knytte sterke bånd med mennesker fra en annen kultur!
  • Du vil få en opplevelse for livet!

Boforhold

Hvordan du bor kommer helt an på hvilket prosjekt du skal jobbe på, men du vil hovedsakelig bo i hus sammen med andre frivillige der du deler rom med 3-6 personer totalt. Om du ønsker privat rom er det mulig mot en ekstra kostnad på ca 100 EUR per person per uke. Det forventes at alle deltakere tar ansvar for miljøet og bruker alle ressurser med tilbakeholdenhet, spesielt vann, papir og elektrisitet. Det forventes at du rydder opp etter deg og tar del i å holde boligen ren og ryddig. Til gjengjeld får du et sosialt og morsomt sted å bo i løpet av oppholdet ditt. I nærheten av Ubud så har vår partner 3-4 frivillighets hus der frivillige kan bo. De er enkle med bunk beds for opptil 6 personer og vifte og bad på rommet, og flere har badebasseng. Det finnes felles rom der de frivillige kan sitte sammen på kveldene eller når de har fri. De har også mulighet for å oppbevare mat/drikke i felles kjøleskapet. Selve måltidene blir servert i "kantinen" som er innen gåavstand fra bostedet.

Det er greit å være forberedt på at standarden vil være noe lavere enn det vi er vant med fra Norge, men det er noe av opplevelsen.

Det er inkludert måltider i programprisen. De består som oftest av tradisjonell balinesisk mat. Det er tre måltider i ukedagene og to måltider i helgene. Det er WiFi i huset og internettkafeer rundt omkring i Ubud, men de fleste kjøper en lokalt sim kort i tillegg for å ha rimelig tilgang til data uansett hvor de befinner seg. Det meste av fasiliteter og butikker finnes i Ubud.

Bostedene ligger ikke i sentrum av Ubud, som har blitt ekstremt turistisk og travelt de siste årene, men det er en kort kjøretur dit. Frivillige reiser ofte inn på kveldene for å gå på bar/restaurant eller shopping.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

For å reise til Bali som frivillig må du ha en B211 visum. Vi hjelper deg med søknadsprosessen som vil gå via indonesisk ambassade i Oslo. Du kan velge å søke på en 60-dagers versjon eller en som er gyldig i 180 dager.

For å få dette visumet må du ha et norsk pass som er gyldig minst 6 mnd fra innreise til Indonesia. Du vil få all informasjon om hvordan du skal gå frem når du er meldt på programmet. Du trenger invitasjonsbrev fra oss for å søke på dette visumet.

Priser

Startdato i 2024 Pris
3 uker Ubud (1 introuke + 2 uker frivillig arbeid) 10950
4 uker Ubud (1 introuke + 3 uker frivillig arbeid) 13800
5 uker Ubud (1 introuke + 4 uker frivillig arbeid) 16600
6 uker Ubud (1 introuke + 5 uker frivillig arbeid) 19300
2 uker havskilpadder (1 introuke Ubud + 1 uke havskilpadder Nusa Penida) 10500
3 uker havskilpadder (1 introuke Ubud + 2 uker havskilpadder Nusa Penida) 14850
4 uker havskilpadder (1 introuke Ubud + 3 uker havskilpadder Nusa Penida) 19200
5 uker havskilpadder (1 introuke Ubud + 4 uker havskilpadder Nusa Penida) 23600
6 uker havskilpadder (1 introuke Ubud + 5 uker havskilpadder Nusa Penida) 27850
3 uker Lovina (1 introuke + 2 uker frivillig arbeid) 12350
4 uker Lovina (1 introuke + 3 uker frivillig arbeid) 15600
5 uker Lovina (1 introuke + 4 uker frivillig arbeid) 18900
6 uker Lovina (1 introuke + 5 uker frivillig arbeid) 22150
Ekstra beløp per uke for renovasjonsprosjekt (Ubud & Lovina) 650
Extra weeks social (Ubud) 2700
Ekstra uker i Lovina 3200
Ekstra uker på Nusa Penida (havskillpadder) 4400

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Prisen inkluderer en introduksjonsuke der du får muligheten til å bli bedre kjent med den indonesiske kulturen og andre frivillige. Det er mulig å blande de ulike prosjekter, så ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi med å skreddersy turen akkurat som du vil ha den.

Hva er inkludert i prisen?

Ikke inkludert i prisen

Flybillett
Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men pleier å koste fra 8000kr i lavsesong og fra 10000kr i høysesong, tur retur. Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet. Du vil bli hentet på flyplassen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager på Bali, før eller etter prosjektet starter, så er det selvfølgelig mulig.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Reisebrev fra Frivillig Bali

Les flere reisebrev fra våre deltakere
Tiden min på Bali har vært morsom og interessant, å få sjansen til å lære en kultur og møte mennesker som lever under forskjellige levekår har vært en opplevelse. Jeg har lært og opplevd mye og har også fått muligheten til å gi noe tilbake.

Christopher Frivillig BaliOversatt

Aktiviteter i Bali

FAQ

Hvordan kommuniserer jeg med de hjemme mens jeg er på Bali?

De aller fleste kjøper lokalt sim kort som inkluderer databruk. Dermed ringer frivillige hjem via Facetime, Messenger og Whatsapp feks. Hvis du vil sende brev kan du kjøpe frimerker på et lokalt postkontor. Husk at postsystemet på Bali er tregere enn her hjemme. Brev kommer fram, men det kan ta flere uker. Det finnes internettkafeer og kafeer med Wi-fi hvor du kan sende e-post, og det er også WiFi i frivillighetshusene.

Hva slags vaksiner må jeg ta før jeg reiser?

Vi anbefaler at du tar kontakt med Reiseklinikken i Oslo eller en annen vaksineklinikk for faglig veiledning. Det er smart å planlegge hjemreisen før du bestiller time hos legen. På denne måten vet du hvilke land du skal innom på veien hjem i hvilke sesonger.

Må jeg har reiseforsikring?

Ja! Reiseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skreddersydd reiseforsikring som dekker jobb på frivillighetsprosjekter.

Hvor mye lommepenger bør jeg ha med?

Beløpet du må ha med avhenger av hvor høyt personlig forbruk du har og om du har tenkt til å reise litt i helgene. Hvis du skal reise etter at du er ferdig med å jobbe, bør du ha med mer penger for å dekke dette. Vi anbefaler å sette opp et eget budsjett for dagligdagse kostnader og ett for reising i helgene. Det er meget billig å leve i Bali.

Gjør man mye sosialt sammen med de andre frivillige?

Dette er vanligvis opp til deg som frivillig. De fleste reiser litt sammen i helgene, eller de går ut for å spise, drar på markeder eller andre aktiviteter.

Hva om jeg ikke trives?

Hvis du ikke trives med det du jobber med og ikke ønsker å fortsette der du er, må du snakke med en av koordinatorene på Bali. De vil gå gjennom situasjonen med deg og hvis det ikke hjelper med forandringer på arbeidsplassen, vil de finne et nytt prosjekt til deg. Koordinatorene på Bali er veldig opptatte av at de frivillige skal ha det bra, så ikke vær redd for å snakke med dem om hvordan du har det.

Hvis jeg skal delta på flere av prosjektene i Bali, er transport inkludert mellom prosjektene?

Nei, det er ikke inkludert transport mellom de ulike prosjektene i Bali, men det er klart at programkoordinator på plass vil hjelpe deg å booke transport slik at du kommer deg dit du skal. Gi beskjed - så vil de hjelpe deg!

Hvorfor betale for å jobbe frivillig?

I mange tilfeller er frivillige - både med tanke på arbeidskraften og pengene - eneste grunn til at programmene har mulighet til å fortsette driften. Programmene vi tilbyr blir ofte drevet av ildsjeler som virkelig brenner for det de driver med, vanligvis uten noe form for statlig støtte. Når du jobber som frivillig så får programmene gratis arbeidskraft, noe som er til stor hjelp. Men det er også en del ekstra kostnader som oppstår i forbindelse med ditt opphold, f.eks. transport, kost og losji, planlegging, informasjon osv. Derfor betaler du en programpris for å dekke disse kostnadene. Det du betaler inkluderer også donasjoner til prosjektet og våre kostnader i Norge. Mesteparten av det du betaler går til våre lokale partnere, noe som igjen er med på å skape flere arbeidsplasser i landene vi har programmer.

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Besøkte program

← Se alle program du har vært innom

→ Steng liste med programmene

Ja, send meg informasjon om disse programmer!

→ Steng liste med programmene

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!