Login

Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Bali i seg selv var en utrolig flott plass å reise til, alltid noe å finne på! Møtte så utrolig mange herlige mennesker, fått venner for livet, og minner jeg kan leve veldig lenge på. Sitter igjen med bare positive tanker, og anbefaler hver og en til å gjøre noe lignende som dette. En fantastisk måte å bli kjent med seg selv og andre på! Dette er definitivt ikke siste gangen jeg gjør noe lignende igjen. Tusen takk for alt!

Edle 2018 // Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!