Gavekort

Hvem liker ikke å få gavekort?

Gavekort

Er du usikker på hva du skal kjøpe i gave? Nå har vi den perfekte gaven som du kan gi bort, nemlig et gavekort hos GoXplore.
Dette er en flott start for den som har planer eller tanker om å reise gjennom GoXplore :)

Gavekort er en bra gave i seg selv, men et gavekort til reise er den perfekte gaven.
Kjenner du noen som elsker å reise,og som drømmer om sitt neste eventyr og opplevelse? Du har nå mulighet til å bidra til at den drømmen gjennomføres ved å kjøpe et gavekort hos GoXplore som kan brukes til del- eller helbetaling av våre programmer. Beløpet fra gavekortet trekkes da fra programprisen til den det gjelder.

Et reisegavekort er en helt perfekt gave å gi bort til personer du vet enten skal ut på tur eller som planlegger. Et gavekort hos GoXplore kan gi den reisende en mulighet til å gjennomføre sin drømmetur enten personen allerede er påmeldt eller ikke .

Du bestemmer selv hvilken verdi gavekortet skal ha og mottakeren kan da benytte det ved påmelding av våre programmer som en del av betalingen.
Bestill gavekort hos GoXplore i dag til en du er glad, og veien til drømmereisen til den heldige er i gang :)

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Regler for GoXplore's Gavekort

GoXplore's gavekort kan benyttes hos GoXplore på våre produkter som en delbetaling eller helbetaling, alt ettersom hva beløpet på gavekortet er. Gavekortet kan ikke deles opp, og det er heller ikke lov til å videreselge gavekortet, Merk at gavekortet er personlig, og kan derfor kun benyttes av den personen det er kjøpt til innen 18 mnd fra utstedelsesdatoen.

Viktig å notere seg at det ikke er noen bytte på gavekortet,og man kan heller ikke veksle det til kontanter.

FAQ Gavekort

Hvordan kjøper jeg et gavekort?

Ved å klikke her, kan du velge beløp og hvem gavekortet skal tildeles. Ved spørsmål eller problem ta kontakt med oss på tlf: 21513990

Hva kan jeg bruke gavekortet til?

Du kan benytte gavekortet som en delbetaling eller helbetaling av et av våre programmer, alt ettersom hva beløpet tilsvarer.

Hva skjer dersom dersom jeg mister gavekortet eller det bli stjålet?

Gavekortet er personlig, og er derfor registrert i vårt system på et bestemt navn. Det gjør derfor ingenting om du mister dokumentet da det er kun du som er registrert på gavekortet i vårt system som kan bruke det. Gavekortet kan ikke overføres, og det er derfor ingen fare for at noen stjeler gavekortet.

Hvor lenge er gavekortet gyldig?

Gavekortet er gyldig i 18 mnd fra og med den dagen det ble utstedt av GoXplore.

Dersom jeg har spørsmål vedrørende gavekortet, hvor henvender jeg meg?

Ta kontakt med oss på mail eller ring oss på 21513990 dersom du har noen spørsmål, så vil en av våre ansatte hjelpe deg.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » Gavekort

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!