Om oss

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Firmaet ble startet i september 2001 under navnet Work & Travel Company Norway AS med bare et program: Work & Travel i Australia. Siden det har vi sendt tusenvis av eventyrlystne unge mennesker til det fascinerende Australia!

I 2004 byttet vi navn til x-plore AS og begynte å tilby frivillig arbeid, både med mennesker og med dyr i en rekke land. Med årene ble det flere og flere programmer i flere og flere land. Så kan du nå delta i blant annet Argentina, Canada, Ghana, Kina, Namibia, Sør-Afrika, Thailand og Zimbabwe. I tillegg samarbeider vi selvfølgelig fortsatt med Work & Travel Company i Australia, og produktet Work & Travel Australia er uforandret.

I 2009 slo vi selskapet sammen med Work & Travel Company Sweden AB for å lage Skandinavias største jobb og reis spesialist. Samtidig bestemte vi oss også for én felles navn i begge land: GoXplore! I 2015 startet vi også opp GoXplore i Finland i Helsinki. I 2016 tok GoXplore over Blueberry Språkresor i Stockholm. Etter coronanedstengingen har vi gjenåpnet i Norge, Sverige og Danmark (Working holiday og frivilligt arbejde i udlandet).

Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

Besøk oss i Oslo

Kontoret er åpent mellom klokken 9 og 17 mandag til fredag. Ring oss gjerne på forhånd på 2151 3990, så setter vi av tid til å snakke med deg!

Vår adresse er:

GoXplore AS
Toftes gate 12
0556 Oslo

Veibeskrivelse:

Fra Oslo sentrum: Ta trikk nummer 11, 12 eller 18 til Biermanns gate. Da er du i Toftes gate. Gå litt nedover og ta til venstre hvor det ligger en Joker butikk (Sunnmørgata). Vi er i 1. etasje på venstre side etter ca 15m.

Fra andre steder: se Google kart med eventuelt veibeskrivelse herunder.


Vis større kart

Ring eller send SMS

Hjem » Om oss

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!