Login

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

Engasjement, tilgjengelighet

Besøk oss i Oslo

Kontoret er åpent mellom klokken 9 og 17 mandag til fredag. Ring oss gjerne på forhånd på 2151 3990, så setter vi av tid til å snakke med deg!

Vårt adresse er:
GoXplore AS
Markveien 35A
0554 Oslo

Veibeskrivelse

Fra Oslo sentrum: Ta trikk nummer 11, 12 eller 13 til Schous plass. Da er du i Thorvald Meyers gate rett ved kryss med Nordre gate. Gå ned Nordre gate (hold Deli de Luca på din venstre side) og et kvartal bort står du rett ved Vinmonopolet i Markveien. Gå opp Markveien på venstre side og du finner inngangen vår (35A), rett før du kommer til KIWI. Kontoret ligger i 3. etasje.

Fra andre steder: se Google kart med eventuelt veibeskrivelse herunder.


Vis større kart

Hjem » Hvorfor GoXplore?

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!