Reiseforsikring

Det er viktig å ha en god forsikring i ryggen når man er ute og reiser, og skal du reise på et av våre programmer må du ha reiseforsikring. Vi tilbyr forsikring gjennom Gouda Reiseforsikring (en del av Gjensidige- gruppen), som er spesialister på sitt felt, og har over 80 års erfaring i å skreddersy forsikringer til sine kunder. Ved akutt sykdom eller ulykke oppstått på reisen dekker reiseforsikringene legebehandling, medisin, innleggelse på sykehus, ambulansetransport og andre utgifter tilknyttet sykehusopphold. Forsikringen kan også dekke sykeledsagelse/tilkall ved alvorlige tilfeller, samt hjemkall til Norge ved nærmeste families død eller alvorlige sykdom.

Når uhellet først treffer er det selvfølgelig også viktig at du kan få tak i noen, og derfor har Gouda Reiseforsikring en rask og effektiv 24-timers alarmsentral som du alltid kan nå. Når forsikringen er betalt får du et elektronisk forsikringsbevis som ev. kan printes ut og legges i lommeboken.

Vi tilbyr flere forskjellige forsikringer, og det er oftest lengde på reisen som avgjør hvilken som passer best i et hvert tilfelle. Skal du reise over lengre tid, passer sannsynligvis en enkeltforsikring best til deg. Reiser du ofte, men for mindre enn 45 dager om gangen, er nok helårsforsikring et bedre valg. Gouda har også en egen studentforsikring som ved siden av reise også dekker innbo. For statsborgere utenfor Schengen-området som skal oppholde seg i Norge eller Schengen-området for en periode kan det være hensiktsmessig med en incoming forsikring.

Du trenger ikke å reise på en av GoXplore sine programmer for å bestille reiseforsikring gjennom oss. Forsikringene kan passe for:

  • Backpackere
  • Arbeid i utlandet på GoXplore sine programmer
  • Utenlandsopphold i opptil ett år!
  • Reiser over hele verden
  • Studenter
  • Flere korte opphold
  • Aktive ferier (klatring, fallskjermhopp, strikkhopp, dykking, rafting osv.)
  • Spesielt gunstige priser for de under 35 år

Send oss mail for pristilbud

Enkeltreiseforsikring

Dette er den forsikring vi selger mest av fordi den er så perfekt for de som reiser på lengre opphold, noe som de fleste GoXplore deltakere gjør. I tillegg til at den dekker opphold hvor du reiser rundt i opptil 1 år, er også risikosport inkludert. For de under 35 år er prisen ekstra god.

Helårsreiseforsikring

Vi tilbyr også en gunstig helårsforsikring for deg som reiser på enten ferie- eller fritidsreiser i utlandet med minst en overnatting eller reise der fly benyttes. Velger du Super dekning er også tjenestereiser dekket. Den er gyldig i ett år og hver reise kan vare i 60 dager med super dekning eller 45 dager med standard dekning før du må returnere til Norge. Det er fullt mulig å utvide denne forsikringen med en enkeltreiseforsikring hvis du er ute og reiser i mer enn 60 eller 45 dager. Husk bare å tegne utvidelsen før du reiser fra Norge, eller før helårsforsikringen din har gått ut. Denne reiseforsikringen dekker enkeltpersoner og familier.

Studentforsikring

Studentforsikringen gjelder for 6 mnd eller 12 mnd. I studentforsikring ligger det også en reiseforsikring, som gjelder på alle ferie – og fritidsreiser i hele verden med varighet inntil 45 dager. Fra fast bosted på studiestedet, eller fra din adresse i Norge som må være registrert i Folkeregisteret.

Incoming forsikring

Incoming forsikringen dekker statsborgere utenfor Schengen-området, som ikke er dekket av Norske Folketrygd under sitt opphold i Norge. For at kunne kjøpe en incoming forsikring trenger vi ditt navn, fødselsdato og hjemland samt den eksakte periode for oppholdet i Norge. Vi må også ha opplysningene til personen som skal tegne forsikringen. Den forsikrede må ikke være fylt 60 år.

Hvis du har noen spørsmål om våre forsikringer kan du gjerne ringe oss på 463 36 463 eller send oss en mail.

Bestill reiseforsikring nå!

Ring eller send SMS

Hjem » Reiseforsikring

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!