Undervisning

Enten du studerer til å bli lærer, og ønsker å få litt arbeidserfaring, eller du bare ønsker å være lærer-assistent for en periode så har vi programmer som matcher dine ferdigheter og ønsker. I tillegg til verdifull arbeidserfaring får du også en dypere forståelse og innsikt i en annerledes kultur.

Vis meg Undervisning +

Les mer om Undervisning

Etterspørselen etter engelsklærere i Asia er stadig økende, og dette er din sjanse til å hjelpe. Vi gjør det enkelt for deg å reise dit og jobbe. Med sine kule storbyer, vakker natur og god mat er det noe for enhver smak. Vi tilbyr deg muligheten til å utforske både Kina og Vietnam mens du får sjansen til å gjøre en forskjell for andre ved å undervise i engelsk og forbedre din CV. Etter å ha fullført et semester har du en TEFL sertifikat som gjør deg kvalifisert til å undervise engelsk i utlandet.

For tiden har vi stengt ned Teach & Travel programmene i Kina og Vietnam. Se programmene hvor du kan jobbe som lærer ovenfor. Dette er ulønnede stillinger.

Hvem kan reise?

For å være i stand til å reise i vei til Asia og undervise engelsk, må du ha fullført en videregående utdanning, være minst 18 år gammel og har god kjennskap til engelsk (dette kontrolleres ved hjelp av en online engelsk test og eventuelt intervju før avgang). Du bør være nysgjerrig på nye kulturer som person samt fleksibel, åpen og eventyrlysten. Du står overfor en veldig spennende utfordring!

Teach & Travel som konsept

Ved å reise på en Teach & Travel med et arbeidsvisum får du muligheten til å både få deg et TEFL sertifikat som gjør at du kan lære bort engelsk som fremmedspråk i alle land som har engelsk som annetspråk og å ha en betalt jobb som engelsklærer i Kina eller Vietnam i en 20 ukers periode.

Å reise på Teach & Travel betyr også at du får et innblikk av et nytt land. Dette kan få deg til å innse at enkelte ting ikke fungerer på samme måte som vi er vant til i Norge. Du vil møte ulike utfordringer som nok vil få deg til å utvikle deg som person. Du må være tilpasningsdyktig, ha en positiv holdning og selvfølgelig være åpen for å møte nye mennesker og deres kultur.

Før avreise

Når du har sendt inn papirene, har gjennomført engelsk testen og eventuelt blitt intervjuet vil Teach & Travel avgjøre om du får en plass på programmet. Du vil ikke være i stand til å velge akkurat hvilken skole du ønsker å undervise på, men du kan komme med ønsker om det er en region av landet du spesielt ønsker å undervise i.

Du kan også komme med ønsker i forbindelse med hvilken aldersgruppe du foretrekker å undervise for og ofte går dette i orden. Når du er på plass i Kina eller Vietnam og orienteringsperioden er over vil du få vite hvilken skole du skal jobbe på. Dersom dere er venner eller kjærester som ønsker å jobbe på samme skole pleier ikke det være noe problem.

Etter ankomst

De første fire ukene er orienteringsuker. I løpet av denne perioden vil kost og losji være inkludert, men ingen lønn. Det organiseres også utflukter hvor du som deltaker kan benytte anledningen til å bli kjent med andre deltakere som også er på det samme eventyret som deg.

Etter de første fire ukene begynner på selve undervisningen som lærerassistent. Selv om du har rollen som assistent, kan det være at du underviser elevene på egenhånd. Hvordan du best håndterer dette vil du bli informert om i løpet av orienteringsperioden. Mye av arbeidstiden din vil bli brukt i klasserommet. Her fokuserer vi bare på å forbedre elevenes engelskkunnskaper. Dine oppgaver vil være variert, noen ganger assisterer du læreren med forskjellige ting mens andre dager vil du holde muntlige leksjoner på engelsk.

Du kan forvente å ha 20 timer med undervisning i løpet av en uke.

Personlige fordeler ved Teach & Travel

Å reise på Teach & Travel vil bety store personlige fordeler som du vil ta med deg hjem; mer arbeidserfaring, kunnskap, innsikt, og mange, mange minner for livet.

Internasjonale forbindelser

Noe som vi i GoXplore jobber mot er å minske kulturbarrièrene som finnes i verden. Vi ser at reisene skaper en forståelse for andre kulturer og på den måten kommer barrièrene til å minske i løpet av reisen. Å reise på Teach & Travel er ikke bare et eventyr utenom det vanlige, du vil også få med deg masse fordeler som kan være nyttige i fremtiden.

Utvider din CV

Etter å ha reist på Work & Travel kommer din CV til å skille seg ut fra mengden. Vi vet av erfaring at arbeidsgivere setter pris på at man utfordrer seg selv og kan vise at man ikke er redd for å ta i et tak. Du vil komme flere steg lenger på arbeidsmarkedet.

Bedre dine engelskkunnskaper

Hvordan gikk det med språk på skolen? Uansett hvordan dine engelskkunnskaper er så kommer du til å bli vesentlig bedre. I løpet av orienteringsperioden vil din engelsk finslipes og forbedres kraftig.

Utvikle deg som person

For å reise på Teach & Travel så kreves det at du er fleksibel, åpen for nye erfaringer og eventyrlysten. Du kommer også til å merke at du noen ganger må gå utenfor din komfortsone og møte utfordringer du overhodet ikke har lyst til. Men vi lover, det er når du gjør nettopp det at du utvikler deg mest.

Venner for livet

Du kommer til å treffe mange herlige mennesker både når du reiser og når du jobber. Ikke gå glipp av denne muligheten til å få nye venner fra hele verden.


Hvorfor reise på en undervisningsprogram med oss?

Vi i GoXplore har selv god reiseerfaring og vet dermed hvilke følelser, tanker og opplevelser våre frivillige står overfor. Vi ønsker derfor å bruke vår personlige erfaring til å gi deg god service, tips og veiledning gjennom hele prosessen. GoXplore er Skandinavias største spesialist på å kombinere jobb og reise rundt om i verden. Vi ønsker å tilby våre kunder god service, sikkerhet, og et personlig engasjement.

Uansett hvilket program du velger å reise på så hjelper vi deg med alt du trenger å vite og organisere i forkant, slik som visumsøknad og flyreisen. Vi gir våre kunder trygghet gjennom veiledning fra våre GoXplore ansatte, vårt forsikringsselskap og lokale koordinatorer!

Vi er et flott team på kontoret i Oslo, som alle ønsker at du skal få en så fantastisk reise som mulig. Vi svarer gjerne på alle mulige og umulige spørsmål! Hvis du har noe du lurer på så håper vi at du tar kontakt med oss!

Spørsmål eller annet?

Ring eller send SMS

Hjem » Programtyper » Undervisning

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!