Miljøvern

Brenner du for naturen og ønsker å være med på å bevare den for fremtidige generasjoner? Da er våre miljøverns programmer helt perfekte til deg. Her deltar du på blant annet datainnsamling og forebygging slik at dyrene er beskyttet i sitt naturlige habitat. Vi har denne type program i flere land.

Vis meg Miljøvern +

Les mer om Miljøvern

Hvem kan delta på våre miljøverns programmer?

For å delta på programmene må du være minimum 18 år. Det er viktig at du er i glad i naturen og dyrelivet, har god fysisk form og ikke er redd for å ta i et tak. Siden prosjektene fra tid til annen endrer fokuspunkt er det viktig at du er fleksibel. De fleste deltakerne på programmet er 18-35 år, men det er ingen øvre aldersgrense. Det er også en fordel med gode engelskkunnskaper.

Hva betaler du for?

Vi i GoXplore syns det er viktig at du som deltaker på et av våre programmer vet hvor pengene går og ønsker derfor å liste opp noen av punktene.

Midler til programmene

En del av det du betaler går direkte til vår lokale samarbeidspartner i det landet du reiser til. Dette går til å organisere det som må organiseres før din ankomst. I tillegg dekker det ofte også ditt opphold på programmet.

For at du skal få en best mulig start på oppholdet holder lokal samarbeidspartner et introduksjon- og velkomstmøte i løpet av dine første dager på programmet. På noen programmer får du også være med på en hel introduksjonsuke. På den måten vet du hva som skjer den første dagen på prosjektet, hvilke regler som må følges underveis og ellers andre ting som er viktig å vite under oppholdet. Ikke minst får du muligheten til å bli kjent med andre deltakere. Det vil være en koordinator på plass som jobber på vår partners kontor, som kan hjelpe deg underveis dersom det skulle dukke opp problemer. Du vil også få et nødnummer som du kan ringe til 24 timer i døgnet i tilfelle noe skulle skje. På enkelte av disse programmene vil både mat og overnatting være inkludert i programprisen.

Personlig service

Alle i GoXplore har selv vært ute i verden og gjort lignende turer som den du står overfor. Vi kan derfor gi deg gode tips og råd om alt fra prosjekter, vaksiner, lommepenger, attraksjoner til transport. Vi gir deg personlig veiledning før, under og etter turen og du bestemmer selv hvor tett kontakt du ønsker å ha med oss. Vi kontakter alle reisende i god tid før avreise for å passe på at alt er klappet og klart før turen.

Vi holder jevnlige informasjonsmøter i Oslo og kommer til Bergen og Trondheim to ganger i året for å fortelle om våre programmer. Er du i Oslo tar vi gjerne også i mot deg for et personlig møte på vårt kontor dersom du ønsker å få mer informasjon og snakke med oss personlig.

Administrasjon

Før du reiser på ditt livs eventyr må alle dokumenter, flyreisen, visum, transport, overnatting, mat osv. være organisert. Vi passer på at alt dette er i orden, og at du er så forberedt som mulig før avreise. På de fleste programmer sender vi deg detaljert informasjon om programmet du skal jobbe på slik at du kan forberede deg på opplevelsene du har i vente.

Uforglemmelig opplevelse

Selvfølgelig betaler du også for en opplevelse! Vi gjør det mulig for deg å skape fantastiske minner, møte mange hyggelige mennesker og få ditt livs opplevelse som frivillig.

Hvorfor reise på program via oss?

Vi i GoXplore har selv god reiseerfaring og vet dermed hvilke følelser, tanker og opplevelser våre frivillige står overfor. Vi ønsker derfor å bruke vår personlige erfaring til å gi deg god service, tips og veiledning gjennom hele prosessen. GoXplore er Skandinavias største spesialist på å kombinere jobb og reise rundt om i verden. Vi ønsker å tilby våre kunder god service, sikkerhet, og et personlig engasjement.

Uansett hvilket program du velger å reise på så hjelper vi deg med alt du trenger å vite og organisere i forkant, slik som visumsøknad og flyreisen. Vi gir våre kunder trygghet gjennom veiledning fra våre GoXplore ansatte, vårt forsikringsselskap og lokale koordinatorer!

Vi er et flott team på kontoret i Oslo, som alle ønsker at du skal få en så fantastisk reise som mulig. Vi svarer gjerne på alle mulige og umulige spørsmål! Hvis du har noe du lurer på så håper vi at du tar kontakt med oss!

Personlige fordeler med å delta på et av våre programmer

Formålet med din reise er å gi deg mulighet til å komme hjem med kunnskap og innsikt i en annen kultur, med nye bekjentskaper og med minner for livet.

Internasjonale relasjoner

Noe vi GoXplore jobber for er å redusere de kulturelle barrierene som finnes i verden. Vi tror at å reise som frivillig skaper en forståelse for andre kulturer, som kan være med på å minimere disse barrierene. En deltakelse på et av våre programmer i utlandet er ikke bare en hjelpende hånd til mennesker som trenger hjelp, men den gir også en forståelse for andre kulturer og tradisjoner. Du opplever verden på en helt annen måte enn som vanlig turist og kommer garantert hjem med mange "Aha-opplevelser"!

Forbedre din CV

Det at du har valgt å bruke din tid og dine penger på å jobbe som frivillig vil automatisk være med på å skille din CV fra alle de andre i mengden. Vi vet av erfaring at arbeidsgivere ser positivt på mennesker som tar utfordringer og viser at de ikke er redd for å jobbe hardt.

Forbedre dine språkkunnskaper

Hvordan likte du språkundervisning på skolen? Enten du har god eller dårlig karakter i språk vil en slik reise være med på å forbedre dine språkkunnskaper. Vi kan garantere at det du lærte på skolen kommer tilbake når du må praktisere det "live". Du skal jobbe med lokalbefolkning og internasjonale frivillige så du kommer derfor til å måtte praktisere språket i løpet av prosjektoppholdet. På de aller fleste prosjektene er det engelsk man snakker, men vi har også frivillige programmer i spansktalende land for de som ønsker å lære spansk!

Utvikle deg som person

Det å delta på et av disse programmene krever at du er fleksibel, tilpasningsdyktig og elsker mennesker og dyr. Du vil komme i situasjoner hvor du må stige ut av komfortsonen og teste dine personlige grenser, noe som vil være med på å utvikle deg som person.

Venner for livet

Du vil møte flotte likesinnede mennesker på reisen, som du vil få et nært forhold og vennskap til! Det kan være både med lokalbefolkningen og med andre frivillige, men det båndet som er skapt mellom dere er spesielt og noe som aldri vil forsvinne. Du vil få venner for livet!

Spørsmål eller annet?

Ring eller send SMS

Hjem » Programtyper » Miljøvern

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!