1. Jobb og reis i Australia 2. 3. 4. 5. 6.

Jobb & Reis i Australia

Jobb, reis og bo med oppholds- og arbeidsvisum i Australia i inntil ett år! Du får frihet til å jobbe og reise rundt som du selv ønsker. Kombiner dette med for eksempel en jorda-rundt-reise for en opplevelse du aldri vil glemme!

Les mer

Work & Travel Australia

Jobb, reis og bo i Australia i inntil ett år! Med den unike working holiday visum får du friheten til å oppleve Australia over lengre tid, akkurat som du selv ønsker. Start med å reise opp langs hele østkysten i 4 uker, eller begynn å jobbe i Sydney etter 1 uke - her bestemmer du. Muligheten til å jobbe underveis lar deg oppleve Australia over lengre tid, uten å spare opp for alle kostnader i forkant. Og om du ikke har opplevd nok i Australia - hvorfor ikke kombinere turen med en jorda-rundt-reise?!

Ved å jobbe og reise i Australia får du en mulighet til å oppleve dette landet på en helt unik måte. Vi garanterer en opplevelse du aldri vil glemme!

Tips!! Vi har nå satt opp 2 nye fellesdato for 2024 (22.08 og 18.11). Her blir det mange norske, svenske og danske GoXplore deltakere, så om du reiser alene, og gjerne blir kjent med mange andre før avreise, velg en av disse. Begrenset med plasser, og første til mølla! Anbefales som combo med 5 ukers turen oppover kysten! Denne blir garantert utsolgt.

Vårt Work & Travel-program gir deg en fantastisk start på tiden din i Australia! Din første uke i Sydney er stappfull av aktiviteter, nyttig info, og utflukter som du vil oppleve med en gruppe nye venner - og en erfaren guide (som selv syns han er morsom).
Her ordner vi alt du trenger slik at du kan slappe av og finne deg til rette i livet Down Under.

Alt dette får du oppleve i de første 8 dager i Sydney!

Gruppeopplevelser med reiseleder Orienteringsmøte om friåret ditt
Henting på flyplassen Work & Travel informasjonsmøte
7 netter i Sydneys beste hostel 4WD gjennom Worimi Conservation Lands
Guidet Sydney City Walk Port Stephens delfin cruise
Velkomstmiddag på hostellet Coastal Beach Walk
Privat cruise på en catamaran i Sydney (incl BBQ) Bondi Beach besøk
Nattelivet i Sydney (sikkert et par ganger...) Mt Tomaree Bush Hike & Lookout
TransportSandboarding ned Stockton Bight Dunes
Strandkveld med stjernetitting Møte med australske dyr
3 middager, 2 frokoster og en lunsjAktivering av din australske SIM kort

I tillegg til alt dette, får du selvfølgelig alt du måtte trenge for å jobbe i Australia! Det innebærer 12 måneders hjelp til å finne jobb, skattenummer, oppsett av bankkonto, postmottak i 12 måneder, gratis WiFi på kontoret og assistanse hele året fra vår partner i Sydney.

Hvilket program i Australia passer deg?

Vi har 4 forskjellige Work & Travel programmer i Australia. Detaljer om de forskjellige finner du på programsidene, men for å gjøre det litt enklere har vi satt opp denne oversiktstabellen. Klikk deg gjerne inn på de forskjellige for å lese mer.

Program Jobbgaranti Jobb før avreise Jobbhjelp under reisen Bosted før avreise Bostedhjelp under reisen Min.lengde
Work & Travel Valgfritt
All Set - Hospitality 6 måneder
All Set - Internship 3 måneder
Farm & Travel All Set 4-5 måneder
Farm & Travel 3-4 måneder
Noen raske fakta om Work & Travel Australia
Passer for18 - 30 år
KvalifikasjonerIngen
LengdeOpptil 1 år
AnkomstplassSydney og Melbourne
Betalt arbeidJa
Burde bestillesMinst 2-3 måneder før ønsket avreise
StartdatoSe startdatoer under 'REISE' nedenfor.
Work & TravelSurfingBetalt arbeid
Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
Nå har jeg vært i Australia i snart 8 måneder, og selv om jeg snart tar turen hjemover, kommer jeg aldri i verden til å glemme dette eventyret. Har hatt det helt fantastisk, og det er noe jeg anbefaler absolutt alle til å gjøre! Dra gjennom GoXplore, de hjelper deg på veien og du slipper å gjøre alt det kjedelige papirarbeidet! Dessuten er det alltid godt å vite at du har noen å kontakte "in case of emergency" Seriously, GoXplore! :-)

Camilla Work & Travel Australia

Jobb

Som deltaker på vårt Work & Travel Australia-program blir du medlem i en av Australias største arbeidsformidlingsbyråer for backpackere. De har hjulpet tusenvis av reisende med å finne jobb i mange år og samarbeider med arbeidsgivere over hele Australia. Hovedvekten ligger på jobber i Sydney og omegn, men de har også kontakt med resorter langs hele kysten fra Melbourne til Cairns. Dette er blant annet jobber på restauranter og kafeer, og den ultimate Outback-opplevelse; jobb på Ayers Rock Resort, midt i landet!

Vår jobbservice jobber kontinuerlig med å skaffe våre deltakere arbeid. Kontoret formidler flere hundre jobber i måneden og totalt over 5000 jobber i året. Mulighetene er mange. Legg merke til at det er mange av jobbene som er såkalte "casual" jobber. Det vil si at det kan hende du jobber et par dager i uken, eller at du har to vakter i forbindelse med et arrangement.

I Australia som alle andre steder kreves det egeninnsats for å faktisk få jobb. Arbeidsgivere ønsker seg i hovedsak entusiastiske arbeidstakere som ikke er redd for å ta i et tak og som tar initiativ. Det er selvfølgelig også mulig å søke jobber på egenhånd, skriv ut CV'er og ta deg en runde - kanskje finner du drømmejobben!

Jobb innenfor serveringsbransjen

Jobber innenfor serveringsbransjen står for om lag en tredjedel av jobbene som formidles gjennom oss, og er med dette den nest største kategorien av jobber som vi formidler. Hvis du har erfaring fra kafé, bar eller restaurant kan du vente deg jobber innenfor denne kategorien også i Australia. Her vil erfaring hjemmefra være en fordel.

Lønnsnivå i Australia

Du kan regne med å tjene fra 23,71 australske dollar i timen. Siden det kan ta tid før du får din første lønning må du ha med tilstrekkelig med penger hjemmefra til å klare deg den første tiden. Vi vil anbefale deg å ta med deg minst 30 000 kroner hvis du skal være borte i et helt år. Lønningene er lavere enn de norske, men prisnivået er også en del lavere enn i Norge. For eksempel koster en øl rundt 25-30 norske kroner og en Big Mac meny ca. 60 norske kroner.

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Vår 8-dagers program i Sydney starter de fleste mandager i året, og noen torsdager i høysesongen. Faste startdatoer gjør at det blir god størrelse på gruppene (mellom 15 og 30 per gruppe), og dermed et langt mer sosialt og hyggelig start på tiden i Australia. Du må helst ankomme før kl 9 på mandagen for å rekke første informasjonsmøte. Det er ikke noe problem å ankomme en dag eller to tidligere - vi hjelper deg med dette. Gruppene er en fin blanding av deltakere fra hele verden, og mange møter venner for livet allerede den første uken i Sydney. Du får også en egen deltakerliste med andre norske og svenske som reiser med oss i samme periode som deg før avreise.

Ønsker du å være i en gruppe med flere norske/svenske/danske? Velg da 22. august, 18. november eller 30. januar 2025 som startdato. Begrenset med plasser! Anbefales som combo med 5-ukers tur oppover østkysten (denne starter da 1 uke senere)!

Startdatoer i 2024

Måned Dato
Mai 6, 13, 20, 27
Juni 3, 10, 17, 24
Juli 1, 8, 15, 22, 29
August 5, 12, 19, 22 (gruppeavgang GoXplore med 5 ukers tur østkysten!) , 26 
September 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30
Oktober 3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31
November 4, 7, 11, 14, 18 (gruppeavgang GoXplore med 5 ukers tur østkysten!), 21, 25, 28
Desember2, 5, 9, 16

Startdatoer i 2025

Måned Dato
Januar 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30. (gruppeavgang GoXplore med 5 ukers tur østkysten!)
Februar 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27
Mars 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31

Vi anbefaler at du melder deg på minst 2-3 måneder før ønsket avreisedato. Melder du deg på senere enn dette kan vi ikke garantere at vi rekker å organisere reisen din i tide. Ønsker du å ankomme Sydney rundt jul og nyttår er siste mulighet for å sjekke inn 25. desember og første mulighet til å sjekke ut 4. januar. Du vil da måtte booke minst 10 netter på Wake Up. Det vil også lønne seg å booke overnatting på forhånd siden folketallet i Sydney nærmest dobles i løpet av jul og nyttår.

Her går det veldig fint. Jeg har fått meg jobb i en fornøyelses park som heter Luna Park Sydney. Jeg storkoser meg, men har brukt mye tid og energi på å finne en plass å bo. Har flyttet en del ganger nå, men forholder meg mest i ett område som heter Manly. Det som så langt har gjort mest inntrykk på meg tror jeg var surfe camp. Det var utrolig artig og veldig gøy. Ble kjent med mange herlige mennesker og fikk lært meg å surfe. Det er å anbefale alle selv om det er litt dyrt. Ellers får jeg mye hjelp av Work and Travel Company her nede. De er noen fantastiske mennesker som hjelper til med hva det enn måtte være. Jeg er ofte innom kontoret deres i Sydney og noen av de huske til og med navnet mitt, noe jeg syns er utrolig da det er mange backpackere som er innom der. Så det har vell også gjort ett stort inntrykk på meg.

Helen Work & Travel Australia

Hvorfor Work & Travel Australia med GoXplore?

  • Vi har ekslusive avtaler for Norge med egen arbeidsformidler for backpackere i hele Australia!
  • Du får bla. bankkonto, skattenummer, jobbtips, mobilnummer og innføring i sikkerhet på stranden
  • Billig bagasjeoppbevaring på kontoret i Sydney
  • 24 timers døgnåpent nødnummer i Australia
  • Vårt sikkernettsnett i Australia hjelper deg med spørsmål under hele oppholdet
  • Enkelte jobber via tekstmelding!
  • Vi søker visumet for deg!

Boforhold

Inkludert i vår 8-dagers startpakke er 5 netter i en dorm room på Wake Up hostel i Sydney (kanskje den beste hostel i Sydney!) og 2 netter på Melaleuca hostel i Port Stephens. Dette er flotte utgangspunkt for å bli kjent med resten av gruppen, og ikke minst Sydney, og Port Stephens. Hosteller i Australia er den perfekte måte å bli kjent med andre reisende, og mange reiser videre eller flytter sammen med andre deltakere som de har møtt her. Alle som reiser på Work & Travel er der av samme grunn; opplevelser, eventyr og ikke minst, nye vennskap!

Hjelp til å finne et sted å bo i Sydney

Blir du lenge på et sted er det vanlig å leie et hus eller leilighet sammen med andre. På kontoret i Sydney har vår lokale partner en boligformidlingsservice (Accomodation Service) som du som deltaker kan bruke. De samarbeider med mange forskjellige utleiere, og du kan velge mellom alt fra tomme leiligheter til et kollektiv hvor de ser etter én person. De kan ikke garantere at de finner en bolig til deg, men de vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg. Det er uansett greit å få tips og råd om leiekontrakter, priser, og vanlige feller du bør være obs på.

Hva om du vil reise videre?

Etter de 8 dagene som er inkludert i vår startpakke, står du helt fritt til å gjøre hva du måtte ønske.
Noen velger å reise videre med en gang. Vi har feks et fantastisk 5-ukers tur langs østkysten for deg som vil se must mulig av Australia med en gang, i en gruppe! Bestiller du gruppereisen og Work & Travel pakken vår samtidig, sparer du 1500kr og får dessuten en ekstra natt gratis inkludert.

Eller kanskje dine nye venner og deg spleiser på en van og kjører oppover østkysten? Eller velger å hoppe på en buss og reise på oppdagelsestur i ørkenlandskapet og ser aboriginernes hellige områder i midten av landet? Valgmulighetene er uendelige!

Over hele Australia finner du vandrehjem/hostel, og du vil motta en oversikt over disse når du ankommer landet. På hostellene rundt i landet møter du reisende fra hele verden som er ute etter annerledes opplevelser på lik linje med deg. Denne boformen preges av en sosial atmosfære og mange gode reisetips utveksles her. Overnatting koster mellom 20 og 50 dollar natten.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

På dette programmet trenger du et Working Holiday-visum som kun er tilgjengelig for deltakere fra Norge og et fåtall andre nasjoner. Visumet gir deg mulighet til å jobbe i inntil 12 måneder (fra ankomstdato) i Australia med følgende forutsetninger:

Dersom du har et annet statsborgerskap er det viktig at du tar kontakt slik at vi kan sjekke om dette visumet er tilgjengelig for deg også.

De australske myndighetene anbefaler at du har med deg ca 30 000,- som en slags startkapital når du reiser på dette visumet. Det er krav om å vise at du har dette på en bankkonto som en del av visumsøknaden. Vi sender deg veiledning som en del av programprisen (uansett om du velger med eller uten visum).

Visum koster for tiden ca 650 AUD. Du kan velge om vi gjør jobben og søker den for deg, eller du kan søke selv. Se forskjell i prisene her.

Visum nr 2

Hvis du har jobbet minst tre måneder innenfor visse postsoner på landsbygda i Australia kan du søke om Working Holiday visum for 2. gang. Du må kunne bevise at du har jobbet minst 3 måneder, ellers er kravene for å få visum de samme som for visum nr. 1. Du kan få hjelp av oss til å finne ut om de jobbene du har hatt kvalifiserer til å søke om visum nr. 2.

Priser

Startdato i 2024 Pris
8-dagers startpakke uten visum 8250
8-dagers startpakke med visum 13150
5-week East Coast Xplorer 35800
8-dagers startpakke uten visum + 5-uker East Coast Xplorer 42600
8-dagers startpakke med visum + 5-uker East Coast Xplorer 47500
5-uker East Coast Xplorer - høysesongstillegg ved start fra 18.11 til 04.01 4350

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Inkludert i prisen

Ikke inkludert i prisen

Sydney til Cairns

Drømmer du om å få se mest mulig av den Australske østkysten før du begynner på jobbsøkeprosessen, anbefaler vi på det sterkeste vår 5-ukers Sydney til Cairns gruppetur. Du får en ekstra natt inkludert i prisen om du bestiller gruppeturen sammen med ditt Work & Travel opphold, og sparer i tillegg 1500kr ved å bestille begge!

Flybillett

Flybillett er ikke inkludert, men vi kan få en av våre samarbeidspartnere til å sende deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Australia etter at plassen er i boks. Vanligvis koster en tur-retur reise fra Oslo til Sydney mellom 9000 NOK og 13000 kr avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass. Det er viktig at du informerer oss om dine reisedetaljer, også forandringer, ifm henting på flyplassen. Mange velger å legge til flere stopp på veien hjem - Bali, Fiji, Thailand - hva frister mest?!

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Reisebrev fra Work & Travel Australia

Les flere reisebrev fra våre deltakere
Takk for hjelpen. Forlater det triste Australia i morgen for et varmere Malaysia. Takk for denne hjelpen med arbeid og reise. Det har vært, som mange andre, mitt livs reise. Ha det bra. Vi sees hjemme i Svearike!

Martin Work & Travel AustraliaOversatt

Aktiviteter i Australia

FAQ

Må man være i Australia i et år?

Nei, du velger selv hvor lenge du vil være i Australia. Visumet er gyldig i ett år fra den dagen du ankommer Australia. Du kan reise hjem når som helst innen denne tid. Visumet med jobbmulighet får du som regel kun en gang (det finnes et unntak, se her for mer info). Det er ingen kvoter på hvor mange visum Australia gir ut pr år (hvis du ikke har plettfritt rulleblad må du legge med en vandelsattest med visumsøknaden til oss).

Hvor mye penger må jeg ha med på turen?

Dette er vanskelig å svare på fordi alle legger opp turen sin forskjellig og har ulikt forbruk. Noen vil bo på ett sted og jobbe store deler av tiden de er i Australia, mens andre vil reise så mye som mulig. Vi anbefaler at du har med deg minst 30.000 NOK hvis du vil bli 1 år. Dette er en god startkapital og en grei sum å ha i bakhånd, men du må selvfølgelig regne med å jobbe ved siden av. Du kan også regne med at du vil bruke omtrent 1.500 AUD per måned (faste kostnader). Ekstra utgifter som restaurantbesøk, sosiale aktiviteter, turer og lignende kommer i tillegg.

Jeg har hørt at man må ta kurs for å gjøre visse jobber?

Det stemmer. Den mest vanlige er RSA (Responsible Serving of Alcohol) hvis du vil servere alkohol (bar, klubb osv). Men også for å jobbe i byggebransjen eller med barn trenger du det de kaller et "white card" eller "blue card". Vår partner kan hjelpe deg med å booke kursene. Disse er stort sett gjort på noen timer. Ca priser (2022):
Whitecard NSW: AUD 110
RSA NSW: AUD 180
RSA QLD: AUD 30 (online)
RSA Passport (whole country): AUD 235

Må jeg vaksinere meg?

Akkurat nå (februar 2022) trenger du covid vaksine for å komme inn i Australia. Vi anbefaler at du tar kontakt med fastlege/vaksineklinikk for å høre hva de anbefaler. Det er smart å planlegge hjemreisen før du gjør dette. På denne måten vet du hvilke land du skal innom på veien hjem i hvilke sesonger.

Trenger man internasjonalt førerkort?

Du trenger ikke førerkort for å reise på vårt Work & Travel program og jobbe i Australia. Men om du har førerkort og ønsker å kjøre i Australia anbefaler vi deg å skaffe en internasjonal førerkort før avreise fra Norge. Kontakt NAF (Norsk Automobil Forbund) for utstedelse av internasjonalt førerkort.

Kan jeg studere i Australia på Working Holiday visumet?

Ja, på Working Holiday Visum kan du studere inntil fire måneder.

Kan jeg reise til Australia uten visum?

Nei. Du må søke om visum før ankomst til Australia. Hvilket visum du trenger kommer an på hva du skal gjøre i Australia.

Kan jeg jobbe i andre land?

Ja, du kan blant annet jobbe og reise i New Zealand akkurat som i Australia. Det krever at du søker eget visum for dette. Ta kontakt med oss hvis du har lyst til å kombinere begge landene! Du kan også jobbe i Canada eller Japan.

Hvilke type jobber kan jeg få?

Working Holiday Visumet baserer seg på mennesker som vil oppleve Australia, og samtidig spe på reisekassen sin ved å jobbe. Du får ikke nødvendigvis drømmejobben, men du får mange spennende jobberfaringer som ser imponerende ut på CVen din!
Vi kan hjelpe deg med jobb både i byene (spesielt Sydney, men også Cairns og Melbourne) og ute i outbacken. De vanligste jobbene i byene er innenfor servering, turisme, salg, og kontor. I outbacken kan du velge mellom fruktplukking (f.eks. bananer, mangoer, meloner, bomull og druer) og gårdsarbeid. På gårdene hjelper du til med det daglige gårdsarbeidet som å trene hestene, klippe sauer, fikse gjerder, flytte dyr fra beite til beite, lage mat og hente inn kyr.
Du trenger selvfølgelig ikke kun å bruke våre kontakter for å finne jobb - mange finner jobb selv eller via andre backpackere.

Hvordan får jeg meg jobb?

Selve jobbsøkingen foregår først når du ankommer Australia, men det er viktig at du er godt forberedt før ankomst. CV og attester bør oversettes til engelsk før avreise. Du får tips og hjelp til dette pluss mye annet i håndboken vår som sendes deg når du er påmeldt. På hovedkontoret vårt vil du finne store tavler med jobber å velge mellom, samt at du vil få din egen personlige jobbkonsulent som også har store databaser å søke i.

Hvorfor kan jeg ikke jobbe hos samme arbeidsgiver mer enn 6 måneder?

På et Working Holiday Visum for Australia er det vanligvis kun lov å jobbe seks måneder hos samme arbeidsgiver. Dette er fordi du ikke skal ta jobben fra lokalbefolkningen og fordi visumet er lagt opp slik at du skal oppleve mer av Australia. Når det er sagt, er det noen unntak, og i kjølevannet av COVID-19 er det mulig å jobbe i opptil 1 år innenfor følgende områder: agriculture, food processing, health, aged and disability care, childcare, tourism and hospitality.

Er det vanskelig å få jobb?

Det er avhengig av hvor fleksibel du er. Det er lettest å få jobb fra april til september, men det er alltid jobber å oppdrive så lenge man er fleksibel. Arbeidsformidlingsbyrået vårt er en Australias største arbeidsformidler innenfor sesongbetont backpackerarbeid, og har et stort nettverk og gode avtaler med faste arbeidsgivere. Det er lurt å stå på i starten og vise at man vil jobbe. Kontoret formidler hundrevis av jobber hver måned, så her er det mye å velge mellom.

Må jeg ha arbeidserfaring for å få jobb?

Det kreves ikke, men akkurat som i Norge vil du lettere få en jobb som er relatert til din bakgrunn. For å få bedre betalte jobber, f.eks. innen kontor, ønsker australske arbeidsgivere at du har noen års jobberfaring å skilte med. Jo mer du kan vise til desto bedre, så la ingen attester og referanser ligge igjen i skuffen hjemme.

Hvor mye kan jeg regne med å tjene?

Gjennomsnittslønnen er på ca 145 norske kroner i timen. Husk at leve- og bokostnadene i Australia er noe lavere enn i Norge. F.eks. koster en øl i Australia ca. 25 NOK og en Big Mac meny ca. 30 NOK.

Hva koster overnatting i Australia?

De fleste velger å overnatte på hostel (vandrehjem) mens de reiser rundt Australia. Dette er både sosialt, rimelig og holder en god standard. Prisene varierer veldig, men ligger mellom 20 og 50 AUD per natt, basert på sted, hostel, størrelse på rom osv. Sjekk gjerne ca priser på Travellerspoint. Om man blir boende ett sted over lengre tid velger de fleste å leie leiligheter sammen med andre. Prisene per person ligger da vanligvis mellom 2000 og 5000 NOK pr måned, avhengig av by og standard.

Hvor skal jeg bo?

De 7 første nettene er inkludert i Australia-programmet vårt. Du vil få tips om hvordan du kan bo når du deltar på informasjonsmøtet vårt. Vi har også store tavler med boligformidling på kontorene. Du kan leie en leilighet/hus med andre eller ta deg inn på ett av de mange vandrehjemmene. Det kommer an på hvor lenge du har planer om å være på stedet. Mulighetene er mange.

Må jeg har reiseforsikring?

Ja! Reiseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skreddersydd reiseforsikring som dekker jobb og reise i utlandet.

Hvorfor er det ulike priser på programmet?

Fordi du selv kan velge om du vil at vi skal søke visum for deg eller om du vil gjøre det selv.

Hvor lenge kan jeg være på de ulike destinasjonene på hjemreisen?

Hvis du har planlagt å reise innom noen andre land på veien hjem (anbefales!) så må du ta hensyn til visumbestemmelsene til de landene du skal besøke. Merk også at flybilletten din vanligvis kun er gyldig i 12 mnd fra avreisedato fra Norge. Du må sjekke med flyselskap i forkant om du kan endre flybilletten hjem til en dato utenfor 12 måneder om du har tenkt å være bort lenger. Innenfor de rammene bestemmer du selv hvor lenge du blir. Vanligvis kan du være i et land i tre måneder på turistvisum, men det er viktig at du sjekker dette før du reiser. Hør med oss om du skulle være i tvil. Sjekk denne siden for informasjon angående visumbestemmelser.

Kan jeg endre dato underveis på reisen?

Det kommer an på flybillettene du har bestilt. Men vanligvis er dette mulig mot gebyr til flyselskapet. For mest mulig fleksibilitet anbefaler vi at du kjøper de litt dyrere endringsbare billetter med en gang.

Jeg vil også til New Zealand; hvor lang tid anbefaler dere å tilbringe på New Zealand?

New Zealand er delt i to øyer, og det er vanlig å anbefale cirka to uker på hver øy. Men har du mulighet burde du bruke noen måneder - masse å se her også!

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Besøkte program

← Se alle program du har vært innom

→ Steng liste med programmene

Ja, send meg informasjon om disse programmer!

→ Steng liste med programmene

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!