"Denne turen har virkelig vært det beste jeg har gjort&

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Hallo!! Her er et innlegg fra min siste dag i Australia.

Nå er det på tide å si farvel. Det er siste dag i Australia og her ligger Amanda (reisefølget mitt) og jeg på gresset på Bondi Beach og snakker om alt vi har opplevd. Wow hvilke minner vi har laget!

Vi felte noen tårer fordi vi ikke vil forlate livet vi har hatt her, og i det andre ler vi fordi dette har vært det beste vi noen gang har gjort. Jeg har aldri følt meg så revet. Følelsene mine kan ikke kontrolleres. Jeg føler meg som den lykkeligste personen på jorden, men likevel så ødelagt inni meg.

Jeg kan ikke sette ord på hvor bra jeg har hatt det. Det er helt sprøtt hvor mange nye mennesker jeg har møtt på de syv månedene jeg har vært i Australia. Jeg har møtt mennesker fra hele verden. Jeg har fått venner for livet.

Denne turen har virkelig vært det beste jeg har gjort. Jeg har vokst som person, lært så mye, møtt venner for livet og fremfor alt; må oppleve!! Det er ingenting ved denne turen jeg angrer på. Visst, jeg kunne ha gjort noen ting annerledes, men livet er for kort til å angre, tror jeg!

Dette har virkelig vært den beste tiden i livet mitt, og jeg lover at dette ikke er siste gang jeg vil være i det mest fantastiske landet i verden; Australia! Det høres klisjé ut, men jeg føler virkelig at jeg har utviklet meg som person. Jeg kan ikke sette fingeren på hva det er, men jeg har lært så mye om meg selv og andre.

Takk til alle de fantastiske menneskene jeg møtte, og takk til Goxplore for all hjelpen!

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel Australia.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » "Denne turen har virkelig vært det beste jeg har gjort&

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!