Frivillig arbeid med dyr

Hvis du liker dyr kommer du til å elske våre frivillige programmer med dyr! Enten du ønsker en praktisk erfaring eller foretrekker å bidra til forsvarlig bevaring av områdene de lever i så kan du sjekke ut de fantastiske mulighetene nedenfor.

Vis meg Frivillig arbeid med dyr +

Les mer om Frivillig arbeid med dyr

I mange deler av verden finnes det dyr som er utrydningstruet, skadet og sårbare. For å overvinne disse problemene har ildsjeler verden over etablert programmer for å hjelpe disse dyrene, såkalte frivillighetsprogrammer. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle våre reisemål, slik at du vil ha mulighet til å finne et program som passer deg. På den måten kan du også bidra med nyttig hjelp og kunnskap, samtidig som du får en uforglemmelig opplevelse.

Jobb med dyr i utlandet

Hvem kan reise som frivillig med dyr?

Enten du er mann eller kvinne, ung eller gammel, gift eller enslig så har vi et frivillighetsprogram som passer for deg. Å jobbe som en frivillig kan være et annerledes avbrekk i den ellers kjedelige og rutinepregede hverdagen, en del av et prosjekt på skolen, arbeidserfaring som en del av din utdannelse eller yrke eller kanskje "bare" en annerledes og mer meningsfylt reise! Spør oss gjerne hvilke prosjekter som vil passe deg best. Det viktigste er at du finner et program hvor du kan bidra med ditt brennende engasjement!

Begrepet frivillig arbeid med dyr?

Det er vanskelig å forstå hvor dårlig forhold mange dyr lever i rundt omkring i verden. Ved å delta på et frivillig program vil du være med på å gjøre en innsats som bidrar til å redusere problemene for mange av disse ulike dyreartene. Å jobbe som frivillig betyr i praksis at du gir gratis arbeidskraft og samtidig bidrar økonomisk til det prosjektet du deltar på. Alle programmene vi jobber med har svært begrensede økonomiske ressurser og har daglige utfordringer da alt dessverre koster penger.

Frivillig arbeid med kattedyr

Å reise som frivillig betyr å reise på en tur hvor du setter deg inn i en annen kultur, som er langt fra din egen. Du vil bli møtt med ulike utfordringer, noe som også kan være med på å utvikles som person. Som frivillig må du ha et sterkt engasjement, positiv holdning, og selvfølgelig være åpen for nye kulturer. Vel fremme vil du få hjelp og veiledning av våre frivillige koordinatorer.

Du vil bli ønsket velkommen på programmet og få ta del i den entusiasmen og det brennende engasjementet de programansatte har for dyrene. Dette betyr at du kommer til å bo, spise og følge deres levemåte. En frivillig reise skiller seg markant fra en vanlig ferietur og formålet er å lære om disse ulike dyreartene og bidra til å bedre forholdene for dyrene.

Frivillig arbeid med aper

Du jobber ikke hver dag og heller ikke fulle dager hver dag, noe som betyr at du er i stand til å puste og nyte det Afrikanske, Asiatiske eller Latin-Amerikanske livet i pauser og på fridager. Dersom du har mulighet til å reise rundt og oppleve landet du besøker gjør at du også bidrar positivt til landets økonomi. Ikke alle programmene gir mulighet til å kunne reise rundt.

Ha et åpent sinn, vær tilpasningsdyktig og respekter dine medmennesker og deres kultur og tradisjoner så kommer du garantert til å få ditt livs opplevelse!

Betale for å jobbe frivillig?

Det kan kanskje virke underlig at du betaler penger for å jobbe som frivillig, men uten privat finansiering hadde de fleste av våre programmer ikke eksistert i dag. Det er veldig kostbart å drive et frivillig program og organisasjonene har ofte svært begrensede midler til rådighet. Ved å betale for reisen og oppholdet ditt selv så bidrar du som frivillig til at programmene likevel har mulighet til å utvikle seg. Dette medfører til at nye arbeidsplasser blir skapt gjennom å ansette lokale mennesker til programmene og gi støtte til lokale bedrifter, slik som restauranter og håndverkere på lokale markeder.

Frivillig arbeid med hai

En del av programavgiften går direkte til programmet du jobber på og vil bli brukt til å dekke driftskostnader, som elektriske gjerder, mat til dyrene, vaksiner, radiohalsbånd, verktøy etc. Vi i GoXplore hjelper deg med å realisere drømmen om å jobbe som frivillig, noe som også medfører en ekstra kostnad for hjelpen vi gir deg underveis. Du betaler for at programmet kan opprettholdes og for at vi hjelper deg ut på et organisert, spennende og uforglemmelig eventyr!

Hva betaler du for?

Vi i GoXplore syns det er viktig at du som frivillig vet hvor pengene går og ønsker derfor å liste opp noen av de mange punktene.

Administrasjon

Før du reiser på ditt livs eventyr må alle dokumenter, flyreisen, visum, transport, overnatting, mat osv. være organisert. Vi passer på at alt dette er i orden, og samtidig passer vi på at du er så forberedt som mulig. Vi sender deg også detaljert informasjon om programmet du skal jobbe på, slik at du kan forberede deg på opplevelsene du har i vente.

Frivillig arbeid i Botswana

Personlig service

Alle i GoXplore har selv vært ute i verden og gjort lignende turer som den du står overfor. Derfor kan vi gi deg gode tips og råd. Vi gir deg personlig veiledning før, under og etter turen og du bestemmer selv hvor tett kontakt du ønsker å ha med oss. Vi kontakter alle reisende i god tid før avreise for å passe på at alt er klappet og klart før turen. Vi arbeider aktivt for å holde prisene nede slik at så mange som mulig har mulighet til å jobbe som frivillig.

Vi holder også jevnlige informasjonsmøter i Oslo og kommer til Bergen og Trondheim to ganger i året for å fortelle om våre programmer. Vi tar gjerne i mot deg for et personlig møte på vårt kontor i Oslo dersom du ønsker å få mer informasjon.

Frivillige programmer

For at du skal få en best mulig start på oppholdet holder programmet introduksjons- og velkomstmøte. Dette gjør vi slik at du vet hva som skjer den første dagen på programmet, hvilke regler må følges underveis og ellers andre ting som er viktig å vite for oppholdet. Det vil være en koordinator på plass, som vil hjelpe deg underveis dersom det skulle dukke opp noen problemer. Du vil også få et nødnummer som du kan ringe til 24 timer i døgnet i tilfelle noe skulle skje. Både mat og overnatting på programmet er inkludert i programprisen på de fleste programmer.

Midler til programmene

En del av det du betaler går direkte til programmet du jobber på og vil bli brukt til å dekke kostnader som elektriske gjerder, bur til dyrene, vedlikeholdskostnader, mat til dyrene, verktøy etc.

Frivillig arbeid med dyr i utlandet

Uforglemmelig opplevelse

Selvfølgelig betaler du også for en opplevelse! Vi gjør det mulig for deg å skape fantastiske minner, møte mange hyggelige mennesker og få ditt livs opplevelse som frivillig.

Hvorfor jobbe som frivillig hos oss?

Vi i GoXplore har selv god reiseerfaring og vet dermed hvilke følelser, tanker og opplevelser våre frivillige står overfor. Vi ønsker derfor å bruke vår personlige erfaring til å gi deg god service, tips og veiledning gjennom hele prosessen. GoXplore er Skandinavias største spesialist på å kombinere jobb og reise rundt om i verden. Vi ønsker å tilby våre kunder god service, sikkerhet, og et personlig engasjement.

Uansett hvilket prosjekt du velger å reise på så hjelper vi deg med alt du trenger å vite og organisere i forkant, slik som visumsøknad og flyreisen bla. Vi gir våre kunder trygghet gjennom veiledning fra våre GoXplore ansatte, vårt forsikringsselskap og servicekontoret på reisemålet!

Vi er et flott team på kontoret i Oslo, som alle ønsker at du skal få en så fantastisk reise som mulig. Vi svarer gjerne på alle mulige og umulige spørsmål! Hvis du har noe du lurer på så håper vi at du tar kontakt med oss!

Personlige fordeler ved å jobbe som frivillig?

Formålet med din frivillighetsreise er å gi deg mulighet til å komme hjem med kunnskap og innsikt i en annen kultur, med nye bekjentskaper og med minner for livet.

Internasjonale relasjoner

Noe vi GoXplore jobber for er å redusere de kulturelle barrierene som finnes i verden. Vi tror at slike reiser skaper en forståelse for andre kulturer, som kan være med på å minimere de disse barrierene. En frivillig reise i utlandet er ikke bare en hjelpende hånd til mennesker som trenger hjelp, men den gir også en forståelse for andre kulturer og tradisjoner. Du kommer hjem med masse Aha opplevelser, som du videreformidler til venner og bekjente.

Forbedre din CV

Det at du har valgt å bruke din tid og dine penger på å jobbe som frivillig vil automatisk være med på å skille din CV fra alle de andre i mengden. Vi vet av erfaring at arbeidsgivere ser positivt på mennesker som tar utfordringer og viser at de ikke er redd for å jobbe hardt.

Forbedre dine språkkunnskaper

Hvordan likte du språkundervisning på skolen? Enten du har god eller dårlig karakter i språk vil en slik reise være med på å forbedre dine språkkunnskaper. Vi kan garantere at det du lærte på skolen kommer tilbake når du må praktisere det "live". Du skal jobbe med lokale mennesker og internasjonale frivillige så du kommer derfor til å måtte praktisere språket i løpet av prosjektoppholdet. På de aller fleste villdyrs prosjektene er det engelsk man snakker, men vi har også frivillige programmer i spansktalende land for de som ønsker å lære spansk!

Frivillig arbeid med løver

Utvikle deg som person

Det å jobbe som frivillig krever at du er fleksibel, tøff og elsker mennesker og dyr. Du vil komme i situasjoner hvor du må stige ut av komfortsonen og teste dine personlige grenser, noe som vil være med på å utvikle deg som person.

Dine penger hjelper

Deler av pengene du bruker på frivillighetsreisen går til programmene, og disse pengene vil være til stor hjelp! I motsetning til å bare donere penger til en organisasjon, hvor du aldri ser hvor pengene går eller hvilken nytte de har, vil du med egne øyne se at den hjelpen man gir virkelig hjelper og blir satt utrolig pris på av dem som mottar den.

Frivillig arbeid med elefanter

Venner for livet

Du vil møte flotte mennesker på reisen, som du vil få et nært forhold og vennskap til! Det kan være både med lokalbefolkningen og med andre frivillige, men det båndet som er skapt mellom dere er spesielt og noe som aldri vil forsvinne. Du vil få venner for livet!

Spørsmål eller annet?

Ring eller send SMS

Hjem » Programtyper » Frivillig arbeid med dyr

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!