Jobb med dyr

Har du alltid drømt om å jobbe med dyr? Da er dette rette stedet for deg. Vi har programmer hvor du kan jobbe med nesehorn, løver, elefanter, dyr på rehabiliteringssenter og miljøvern, bare for å nevne noen muligheter!

Vis meg Jobb med dyr +

Les mer om Jobb med dyr

Jobb med dyr

Våre program hvor du kan jobbe med dyr er per dags dato alle basert på at du jobber som frivillig. Se vår side om frivillig arbeid med dyr i utlandet for en komplett oversikt. Å ordne en betalt jobb med dyr i utlandet er så å si umulig om du ikke har en del erfaring fra før. I tillegg er det ulike visumregler når det gjelder muligheter for å ta betalte jobb i de fleste land, som gjør det ekstra vanskelig. Noen av våre frivillige har i etterkant blitt spurt om å komme tilbake til samme prosjekt i en betalt stilling, men det er veldig avhengig av personlighet, erfaring og mulighetene på de enkelt stedene. 

Ta kontakt med oss per e-post eller på telefonnr 463 36 463 så hjelper vi deg gjerne. Om du foretrekker det, kan du også enkelt be om et møte, enten digitalt, telefonisk eller på kontoret vårt i Oslo. 

Ring eller send SMS

Hjem » Programtyper » Jobb med dyr

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!