Familievennlig

Dersom du har lyst til å ta med deg familien på en litt annerledes ferie så kan disse programmene være noe å vurdere. La hele familien ta del i det å hjelpe andre i spennende land og få en annerledes opplevelse sammen som en familie.

Vis meg Familievennlig +

Les mer om Familievennlig

Å reise til utlandet for å jobbe som frivillig innebærer en reise hvor du jobber for å forbedre forholdene på prosjektet du velger, setter deg inn i en ny kultur, lærer mye om den og deg selv, og ikke minst får nye venner fra over hele verden og en opplevelse for livet! På prosjektet du skal jobbe på vil du få hjelp og veiledning av våre lokale koordinatorer og du vil bli ønsket velkommen inn i lokalsamfunnet, og bli en del av det. Dette betyr at du kommer til å bo, spise og følge lokalsamfunnets levemåte. Dette skiller seg derfor markant fra en vanlig ferietur og gir en form for kulturutveksling som både du og de du møter vil dra nytte av.

Du jobber ikke hver dag og heller ikke fulle dager hver dag, noe som betyr at du er i stand til å reise rundt og oppleve nærområdet når du har fri. Det at du reiser rundt og opplever landet du besøker, gjør at du også bidrar ved å legge igjen ekstra økonomisk støtte gjennom turisme.

GoXplore samarbeider med lokale prosjekter over hele verden og jobber kontinuerlig med å finne nye, gode og lokale prosjekter vi kan samarbeide med.

Hvem kan reise?

Det viktigste er at du har et åpent sinn, er tilpasningsdyktig og respekter dine medmennesker og deres kultur og tradisjoner. Er du denne personen kommer du garantert til å få ditt livs opplevelse! Mange prosjekter krever ingen spesiell faglig bakgrunn, men på andre vil det være nødvendig å vise til erfaring som vil hjelpe prosjektet. Vi har mange prosjekter over hele verden innenfor forskjellige områder og er temmelig sikre på at vi kan finne et som passer for akkurat deg.

Vi kontakter alltid partner for å sette sammen et opplegg som passer for familier. Hvordan dette blir kommer an på alder på ungene og hvor mange dere er.

Ring eller send SMS

Hjem » Programtyper » Familievennlig

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!