Frivillig arbeid i Thailand

Som frivillig i Thailand kan du gjøre alt fra å jobbe på skole til å bo og leve sammen med et lokalt stammefolk eller lære deg thaiboxing. Du får muligheten til å oppleve Thailands mangfoldige kultur og bli kjent med mennesker fra over hele verden.

Les mer

Frivillig Thailand

Covid status

Stengt

Legg inn navn og e-post adresse for å bli varslet ved gjenåpning.

Thailand har i mange år vært et populært reisemål for nordmenn. Her finner du det meste. Nydelige strender, varmt klima, et imøtekommende folkeslag og en fantastiske matkultur. Gjennom GoXplore kan du oppleve Thailand samtidig som du hjelper lokalbefolkningen. Kanskje du har lyst til å lære bort engelsk til ungdom eller bo og leve sammen med et lokalt stammefolk? Om du ønsker kan du kombinere frivillig arbeid med forskjellige ukesaktiviteter som thai boxing, trekking og sykkeltur til Bangkok. For å få en myk start anbefaler vi at du starter med en introduksjonsuke. Dette vil hjelpe deg til å bli bedre kjent med den thailandske kulturen og andre frivillige før du setter igang på et prosjekt. Du vil få tilberede thailandsk mat, lære deg de mest brukte ordene på det lokale språket og besøke prosjekter. Vi har satt sammen spennende aktiviteter for å gi deg en best mulig start på oppholdet ditt. Det er ikke uten tvil at Thailand er kjent for å være "smilets land"!

GoXplore har vært i Thailand og sett på våre prosjekter i mai, 2017. Kontakt oss for mer informasjon om dette!

Klikk her for å lese om Gitte sitt fantastiske reiseeventyr til Thailand eller sjekk video'en nedenfor som noen frivillige har laget.

Noen raske fakta om Frivillig Thailand
Passer for18 år og oppover, Barnefamilier
KvalifikasjonerGlad i arbeid med mennesker og dyr
LengdeTo til tolv uker
AnkomstplassBangkok
Nærkontakt med dyrPå elefantprosjekt - Ja
Burde bestillesReiseforsikring
Frivillig arbeidUndervisningPraksisElefanterFamilievennligSport
Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
Eg ville bare takke for at dere sendte meg på en fantastisk tur! Jeg endret faktisk flybilletten og blei ei ekstra uke i Singburi! Har hatt det helt fantastisk. Spesielt hos bergfolket!

Kristian // Frivillig Thailand

Prosjekter

Prosjektene våre

Vi har mange ulike prosjekter i Thailand. Prosjektene befinner seg i midt- og nord-Thailand, henholdsvis Singburi, Wang Nam Khiao, Hua Hin og Chiang Rai. Noen av programmene er tilpasset barnefamilier. Dette må undersøkes ved forespørsel.

Singburi ligger ca 140 km nord for Bangkok. Det er ca 3timer med buss fra Bangkok til Singburi. Her kan du velge å jobbe på barnehjem, Clayhouse, Sports coaching, renovasjon eller undervise engelsk ved en skole der barna er mellom 7-18 år. I Wang Nam Khiao har du muligheten til å hjelpe lokale skogvoktere med å vedlikeholde naturen i nærområdet. Vi har også er prosjekt i Chiang Rai, som ligger helt nord i Thailand. Jobben innebærer å hjelpe 'bergsfolket' med alt de trenger assistanse til. Dessuten ligger det mye læring i å dele verdier og oppfatninger hos hverandre for å bygge sosiale bånd mellom våre ulike kulturer. Du vil legge inn ønske om prosjekt i forkant av reisen, men kan også endre på dette etter ankomst til landet om du ønsker det. Merk at det er forskjellige priser på noen av prosjektene og at dette har betydning når du evt. endrer på ditt opprinnelige opplegg mens du er i Thailand.

I Thailand har du også muligheten til å kombinere det frivillige arbeidet med opplevelser som stranduke på
Hua-Hin eller aktiviteter som jungel trekking, sykkel tour, Thaiboxing eller en uke der du lærer mer om buddhisme i Thailand.

Temple School Effort

På barnehjemmet i Singhburi bor det barn som ikke har hatt de beste forutsetninger i livet for å få en bra oppvekst og mange bor på hjemmet store deler av året på grunn av dette. Vår partner jobber med 2 store barnehjem i Singhburi. Det er per mai 2017 ca 3000 barn per barnehjem. Hovedfokuset til frivillige er å hjelpe til med vedlikehold og renovering. Gjennom frivilliges fysiske hjelp og økonomiske bidrag får barnehjemmet mulighet til å gjøre områdene der barna bor og omgås bedre. Eksempler på arbeidsoppgaver er å hjelpe til med muring, maling og annet renoveringsarbeid. Når barna er ferdige på skolen er det mange barn som synes det er spennende og gøy å bruke tid sammen med frivillige så det å kunne sette igang aktiviteter og lek er også en god egenskap.

Fra midten av mars til midten av mai + oktober reiser de fleste barna til familie på grunn av ferier i Thailand. Det er fortsatt mulig å jobbe på barnehjem i disse periodene, men arbeidet vil da kun være rettet mot renovering og rydding av hjemmet og områdene rundt.

Undervisning i Singburi

Er du en tålmodig person som brenner for å glede barn og spre kunnskap kan dette prosjektet være noe for deg! Gjennom lærerrollen har du mulighet til å formidle din kunnskap på thailandske skoler i form av råd og veiledning i undervisningen. Skolen du skal jobbe på ligger i nærheten av Singburi.

Barna vil være mellom 7 og 18 år gamle. Det finnes ingen konkrete regler for hvordan du velger å legge opp undervisningen. Mye av det vil bli opp til deg selv. Det som teller mest er din positive innstilling til å lære bort, og at du etablerer et godt forhold til barna. Du kommer til å jobbe med de yngre elevene på morgenen, for så å undervise de litt eldre på ettermiddagen. Som oftest vil din arbeidsdag vare fra klokka 09.00 til 15.00, men dette kan variere. Du kan gjerne velge å være med på en morgensermoni, men dette er valgfritt.

Tips! Det kan være fint å ha med en liten ting til elevene. Erfaring tilsier at vanlige leketøy ikke er så interessant, men at bilder fra ditt liv i Norge pleier å være stor suksess! Det kan også være spennende å bruke i undervisningen.

Fra midten av mars til midten av mai + oktober er skolen stengt på grunn av ferier i Thailand. Da er det ikke mulig å jobbe med undervisning.

Clayhouse Construction

Liker du å jobbe med hendene så er dette prosjektet perfekt for deg! Her jobber du i team og bruker kreativiteten din og bygger leirhus med tradisjonelle byggemetoder og naturressurser. Å bygge leirhus blir stadig mer populært i Thailand. Ikke bare fordi de er morsomme å konstruere, men også fordi det er bedre å bo i når det er veldig varmt ute. Dette programmet vil utfordre den frivillige til å teste samarbeids ferdigheter og kreativitet gjennom en helt ny opplevelse.

Hill Tribe Immersion

Det er ikke obligatorisk med introuke på dette programmet. Prisen på dette programmet er uten introuken.


Vår praksisplass gir: relevant arbeidserfaring, internasjonal eksponering, praktisk trening og samarbeidsevner. Alt mens du gjør et verdifullt bidrag til samfunnet. Arbeidet ditt vil bli koordinert av en engelsktalende lokal med en etablert bakgrunn i turisme. Koordinatoren vil veilede, overvåke og vurdere deg. De vil også hjelpe til med språkbarrierer som kan eksistere blant lokale partnere. Denne internship er åpen for de fra en rekke studier. Naturligvis er det mer verdt for de med studier tilknyttet turisme. Studenter med sosiologiske eller antropologiske studier er også velkomne til å vurdere hvilken innflytelse vårt arbeid kan ha på lokalsamfunnet og det sosiale miljøet.

Journalism Internship/Praksisplass: Kom og skriv artikler på engelsk til en lokal Thai avis! Denne praksisplassen er perfekt for de som ønsker å få en ekte internasjonal skriftlig opplevelse. Gjør et verdifullt bidrag til det lokale thailandske samfunnet. Artikler skrevet vil bidra direkte til innholdet i en lokal thailandsk avis. Denne unike, praktiske og prosjektbaserte internship vil garantere en internasjonal og meningsfylt opplevelse for praktikanter fra andre land.

Sports managment Internship/Praksisplass: Bli involvert i organisering av et daglig sportsprogram og bruk sport for å skape muligheter for barn å utvikle seg på en rekke måter. Som intern skal du organisere og lede sportsøkter, veilede og veilede treningsgruppen, bistå med videreutvikling av idrettsplanen (introdusere ny sport), samt jobbe med markedsføring og online tilstedeværelse av det lokale sportsprogrammet.

For mer informasjon og priser om våre praksisplasser, ta kontakt oss!

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Prosjektet du skal jobbe ved starter hver mandag året rundt, derfor er det lurt å ankomme Bangkok enten søndagen før 15:00 eller lørdagen før.

Du vil bli hentet på flyplassen av en representant fra vår samarbeidspartner i Thailand, og fraktet opp til Singburi. Det er ca 3timer med buss fra Bangkok til Singhburi. Dersom du har lyst til å reise litt før du starter perioden din som frivillig er dette selvfølgelig helt greit, men husk å avtale med oss hvordan du kommer deg til Singburi. Hvis du ønsker henting i Bangkok andre dager enn lørdag eller søndag, må du betale 400,- ekstra for henting og 200,- per ekstra natt du skal overnatte ved prosjektet.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Thailand etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til Bangkok mellom 5000NOK og 11 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her

Public Holiday!

Date

Holiday

Activities during holiday

Programs not running:

Jan 1

(Wed)

New Year's Day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi.

Hua Hin Child Care and Teaching &

Hua Hin Child Care - Join Beach combi

Phuket Teaching & Thai Culture &

Phuket Teaching - Join Foster home

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Jan 16

(Thu)

Teacher's Day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Feb 10

(Mon)

Makha Bucha Day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Apr 6

(Mon)

Chakri Day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Apr 13 - 15

(Mon - Wed)

Songkran Festival

Join the local people as they celebrate with a country-wide water fight and other festivities

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

May 1
(Fri)

Labor Day

Join celebration with local people

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

May 4 (Monday)

Coronation Day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

Hua Hin Child Care and Teaching &

Hua Hin Child Care - Join Beach combi

Phuket Teaching & Thai Culture &

Phuket Teaching - Join Foster home

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

May 6

(Wed)

Visakha

Bucha Day

Join celebration with local people

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and BeachHua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

May 13

(Wed)

Ploughman's or Farmer's Day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Jun 3 (Wednesday)

H.M. Queen Suthiday's Birthday

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

Hua Hin Child Care and Teaching &

Hua Hin Child Care - Join Beach combi

Phuket Teaching & Thai Culture &

Phuket Teaching - Join Foster home

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Jul 6-7

(Mon-Tue)

Asahna

Bucha Day & Buddhist Lent Day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Jul 28

(Tue)

H. M. King's

Birthday

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Aug 12

(Wed)

H. M. Queen's Birthday

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Oct 13

(Tue)

Remembrance of the Passing of King Bhumibol

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Oct 23

(Fri)

Chulalongkorn Day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Dec 7

(Mon)

King Bhumibol's birthday/ Father's day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Dec 10

(Thu)

Constitution Day

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Dec 31

(Thu)

New Year's Eve

Sports Coaching & School Placement- Join Temple School Effort

Karen Tribe Teaching & Teaching and Beach - Join Hua Hin Beach Combi

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

School Holidays

Date

Holiday/Event

Activities during

Programs not running:

Mar -

May

School holidays

Join Summer Camp / English Camp

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

Oct - Mid November

School holidays

Join Summer Camp / English Camp

 • Sports Coaching
 • School Placement
 • Karen Tribe Teaching
 • Teaching and Beach
 • Hua Hin Child Care and Teaching
 • Hua Hin Child Care
 • Phuket Teaching & Thai Culture
 • Phuket Teaching

In the event of a shortage of students during the Summer Camp / English Camp, participants enrolled in the Sports Coaching or School Placement programs will join our Temple School Effort program. Likewise, those enrolled in Karen Tribe Teaching or Teaching and Beach will join our Hua Hin Beach Combi program.

Jeg har hatt en kjempeopplevelse i Thailand og er veldig glad jeg ble med på programmet. Synes selvfølgelig at det var kjedelig med flom og at barnehjemmet var stengt, men på tross av det har jeg hatt det fint. Jeg var på Koh Samet den 2. uka i stedet for, fordi jeg var den eneste som var meldt på den 4.uka. Der var det jo bare fantastisk! Takk for all hjelp underveis :)

Sara // Frivillig Thailand

Hvorfor Frivillig Thailand med GoXplore?

 • Du blir hentet på flyplassen og hjelp til å komme deg til prosjektet
 • Du har lokale koordinatorer rundt deg til enhver tid
 • Du får muligheten til å være med på spennende aktiviteter som Thaiboxing og meditasjon
 • Du kan gi noe tilbake til lokalsamfunnet i Thailand
 • Du vil møte frivillige fra over hele verden!
 • Du vil knytte sterke bånd til mennesker fra andre kulturer
 • Du vil oppleve Thailand fra en helt annet side enn som turist
 • Du får kost og losji under hele prosjektperioden
 • Du vil få en opplevelse for livet!

Boforhold

Singuri
I Singburi vil du bo i et av våre Eco hus; Lemon House, Twin House eller Brown House. Fra senteret er det ca. 10 km til Singburi by der du finner alt fra internett til badebasseng, lege og butikker. Det er til sammen plass til rundt 20 til 50 personer i husene og du vil dele rom med andre frivillige. Det er plass til 3-12 pers. på hvert rom og gutter og jenter sover hver for seg. Alle husene har vestlige toaletter og dusj med kun kaldt vann.

Det er vifter på hvert rom. Det er felles spisesal for frivillige på senteret og her får man tre måltider i ukedagene og to i helgene. Har du allergier eller en spesiell diett er det viktig at du sier ifra til lokale koordinatorer om dette. Ukens meny vil henges opp i starten av hver uke i spisesalen. Ser du noe du ikke kan spise er det bare å si ifra så vil det tilrettelegges på best mulig måte for dette.

Chiang Rai
I Chiang Rai bor du enten sammen med en familie eller i hytte sammen med andre frivillige, det kommer an på hvor mange andre frivillige det er på prosjektet samtidig som deg. Standarden på overnattingen er enkel. Husk at du lever sammen med et stammefolk og at du vil leve og spise som de. Det er inkludert tre måltider i ukedagene og to i helgene.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

Norske statsborgere som reiser til Thailand behøver ikke visum de første 30 dagene. Passet må være gyldig minst 6 måneder etter utreise fra Thailand. Ved ankomst til Thailand får norske borgere et innreise stempel i passet som er gyldig i 30 dager. Dette gjelder alle som ankommer med fly til internasjonal flyplass i Thailand. Ved andre grensekrysninger via naboland gis det kun et 15-dagers innreise stempel.

Dersom ditt ønske er å være lenger enn dette må du søke om et turistvisum som gjelder i 60 dager. Dette gjør du ved den Thailandske ambassaden i Oslo. Vi kan hjelpe deg med veiledning i forbindelse med dette.

For å få best mulig informasjon om de thailandske visumbestemmelsene anbefales det å ta kontakt med:

Den kongelige thailandske ambassade Eilert Sundts gt 40259 Oslo

Hjemmeside: www.thaiembassy.no

Priser

Startdato i 2020 Pris
1 uke - Hill Tribe 6150
10 uker - Singburi 23900
11 uker - Singburi 26050
12 uker - Singburi 28250
2 uker - Hill Tribe 10100
3 uker - Hill Tribe 13850
3 uker - Singburi 8650
4 uker - Hill Tribe 17550
4 uker - Singburi 10850
5 uker - Singburi 13000
6 uker - Singburi 15200
7 uker - Singburi 17350
8 uker - Singburi 19550
9 uker - Singburi 21700
Ekstra uker - Hill Tribe 3750
Ekstra uker - Singburi 2150
Strand uke Hua Hin 2500

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

For prosjekter i Singburi er det inkludert en introduksjonsuke. Dette er ikke en obligatorisk uke, men vi anbefaler å være med på den. Det gir deg en myk men spennende start på oppholdet ditt, og bedre mulighet til å bli kjent med andre frivillige. Om du ikke ønsker denne uka er det fint om du sier ifra til oss.

For alle andre prosjekter og aktiviteter er det ikke inkludert introduksjonsuke, men ønsker du å være med på den er det bare å si ifra så hjelper vi deg med å organisere det.

Om du vil blande ulike prosjekter skreddersyr vi gjerne et opplegg for deg. Disse prosjektene kan kombineres og settes sammen sånn som du ønsker det, og du kan også kombinere prosjekter med en eller flere av våre aktiviteter som du finner mer informasjon om lenger ned på siden.

Hva er inkludert i prisen?

Transport

Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet. Du vil bli hentet og fraktet tilbake til flyplassen. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Thailand før eller etter prosjektet starter, så skjer dette for egen regning.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Thailand etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Blogg fra Frivillig Thailand

Les flere reiseblogg og reisebrev fra våre deltakere
Det har ikke gått en dag etter jeg kom hjem hvor jeg ikke har tenkt på, savnet og ønsket meg tilbake til Thailand. En mer unik opplevelse skal man lete lenge etter. Jeg tør å påstå at dette har vært den beste sommeren i mitt liv hittil, og jeg akter å gjenta suksessen.

Vilde Aurora // Frivillig Thailand

Aktiviteter i Thailand

FAQ

Må jeg vaksinere meg?

Vi anbefaler å ta vaksine mot Hepatitt A og B, Difteri, stivkrampe, kikhoste, polio, tyfoidfeber, japansk encefalitt, tuberkulose og evt. rabies og Gulfeber (om du reiser fra et land med risiko for Gulfeber må du ha tatt Gulfebervaksine for å kunne reise inn i Thailand). Det er fare for malaria i visse deler av landet. Vi anbefaler at du tar kontakt med Reiseklinikken i Oslo eller en annen vaksineklinikk for faglig veiledning. Det er smart å planlegge hjemreisen før du bestiller time hos legen. På denne måten vet du hvilke land du skal innom på veien hjem i hvilke sesonger.

Må jeg ha reiseforsikring?

Ja. Reiseforsikring er obligatorisk og Goxplore har en skreddersydd reiseforsikring som dekker jobb på frivillighetsprosjekter.

Hva skjer om jeg ikke trives?

Hvis du ikke trives på ditt prosjekt tar du kontakt med vår samarbeidspartner i Thailand. Du vil bli kjent med dem når du ankommer. De vil se over situasjonen og hjelpe deg.

Hvor mye lommepenger trenger jeg?

Vi anbefaler at du har med deg rundt 850 kr/uke. Dette kommer selvfølgelig an på hvordan du velger å leve i Thailand. Det er billig å leve i Thailand, men det går ofte mer penger enn planlagt når ting koster mindre enn man er vant til. Planlegger du en reise etter prosjekttiden må du regne penger til dette utenom.

Må jeg ha visum for å reise?

Nordmenn behøver ikke visum for å oppholde seg i Thailand inntil 30 dager. Les mer her. Passet ditt må være gyldig hele perioden.

Hvorfor betale for å jobbe frivillig?

I mange tilfeller er frivillige - både med tanke på arbeidskraften og pengene - eneste grunn til at programmene har mulighet til å fortsette driften. Programmene vi tilbyr blir ofte drevet av ildsjeler som virkelig brenner for det de driver med, vanligvis uten noe form for statlig støtte. Når du jobber som frivillig så får programmene gratis arbeidskraft, noe som er til stor hjelp. Men det er også en del ekstra kostnader som oppstår i forbindelse med ditt opphold, f.eks. transport, kost og losji, planlegging, informasjon osv. Derfor betaler du en programpris for å dekke disse kostnadene. Det du betaler inkluderer også donasjoner til prosjektet og våre kostnader i Norge. Mesteparten av det du betaler går til våre lokale partnere, noe som igjen er med på å skape flere arbeidsplasser i landene vi har programmer.

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!